ha____na مدیر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 941 عنوان بچه ها نظر بدین چه خوابی ببینم | مشاهده متن کامل بحث + 287 بازدید | 58 پست مسخره نکنید لطفا بله من خودم خوابم رو انتخواب می کنم خیلی جالبه چون من تا حالا کابوس ندیدم چون خوابم دست خودمه البته یه خورده سخته شاید درک نکنید خوب بگین چه خوابی ببینم که خیلی خوب باشه مثلا خودتو دوست دارین چه خوابی ببینین 1403/06/14 | 04:14 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29192 من کنترلی رو خوابم ندارم اما بعضی خوابام از این ه ی نشونه هایی میدم و اینارو دوس دارم خدا به هر طریقی ما رو آگاه میکنه خوابم یه راهه ولی صادقانه بودنش مهمه چون خواب شیطانی ام داریم
ha____na مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 941 می شه ی توضیح کوتاه بدی؟ ببین مثل رویا بافی مثل خیال پردازی چشماتو ببند ولی نخواب و روحت از بدنت خارج میشه والا من این چند وقته همش دارم طلسم آموزش میدم الان هم این
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29192 زدم به هدف پسمیدونم ولی میخوام خودم زودتر شهید شم نه اینکه کسی که دوستش دارم زودتر بره حالا مهم اینه شهیدانه زندگی کنه یعنی الان که مجرده واقعا زندگیش پاک باشه وقتی ام ازدواج کردیم باهم دیگه زندگی ای داشته باشیم بوی شهادت درش باشه
asal_khanum84 عضویت: 1402/07/19 تعداد پست: 7473 حالا مهم اینه شهیدانه زندگی کنه یعنی الان که مجرده واقعا زندگیش پاک باشه وقتی ام ازدواج کردیم باهم د ... قطعا درستشم اینه
طوفان_زرد عضویت: 1403/04/29 تعداد پست: 587 ببین مثل رویا بافی مثل خیال پردازی چشماتو ببند ولی نخواب و روحت از بدنت خارج میشه والا من این چند وق ... ممنوناون خوابی که دوست دارم ببینمو تصور کنم؟ تمرکزم رو چی باشه؟ ♡خدایا شکرت♡ ☆اَللّهُمَّ صَلِّ عَلیٰ مُحَمَّد وَ آلِ مُحَمَّد وَ عَجِّل فَرَجَهُم☆
ha____na مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 941 ممنوناون خوابی که دوست دارم ببینمو تصور کنم؟ تمرکزم رو چی باشه؟ همه چیز رو خالی کن به هیچی فکر نکن بعد ۲۰ دقیقه به اونی که دوست داری فکر کن
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29192 میشه بپرسم مگه چند سالتونه من خودم ۱۷ کی چند سالشهریپلای نکردی
ha____na مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 941 کی چند سالشهریپلای نکردی اخه فکر نکنم همچین پسرایی دیگه گیر بیان اگرم باشن مال ما نیستن منم که دنبال پسر بدی نیستم فقط معیار هام متفاوته
مبارز۵۹ عضویت: 1402/11/07 تعداد پست: 29192 اخه فکر نکنم همچین پسرایی دیگه گیر بیان اگرم باشن مال ما نیستن منم که دنبال پسر بدی نیستم فقط معیار ... نگفتم دنبال پسر بدی هستی اولشم خودمم گفتم معیارم خاصهبرای چی مال ما نباشنهستن ولی کم اندبله مجردم دیگه که اولش گفتم همسر آیندمو ببین😅
ha____na مدیر استارتر عضویت: 1403/06/11 تعداد پست: 941 میگم دیر اقدام نکردی عزیزم میگم یه دعا بهت بدم خودم هر وقت میزارم فرداش خاستگار میاد میخوای؟