2777
2789

از ساعت 2تا الان 

با صدا بلند 

مخم داره منفجر میشه 

آپارتمانی نیست اینجا اینه بود که دیگه واویلا

همیشه نیستا امشب داره گند میزنه به اعصاب ملت 😑

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آدم بیشعور و بی فرهنگ و خودخواه زیاده

برو بالای پشت بوم یا توی بالکن اگر دارید میفهمی از کدوم خونست

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
آدم بیشعور و بی فرهنگ و خودخواه زیادهبرو بالای پشت بوم یا توی بالکن اگر دارید میفهمی از کدوم خونست

یه ساعت به امید این نشسته بودم یه همسایه ای کسی پیدا شه چیزی بگه بهشون

والا بفهمم هم کاری نمیشه کنم که

تازه خوابم رفته بود پریدم الحمدالله 😂💔

وای بعضیا جدا بیشعوری به حد آخرش رسوندن پیش خونه ما یه آپارتمان هست همه مجرد همش درحال رفت و آمد اهن ...

برا منی که تو سکوت فقط میتونم بخوابم عذابه الهیه اون دیگه قشنگ

خدا صبرتون بده

یه ساعت به امید این نشسته بودم یه همسایه ای کسی پیدا شه چیزی بگه بهشونوالا بفهمم هم کاری نمیشه کنم ک ...

چرا میتونی زنگ بزنی 1۱۰. ولی نگو خودت کدوم خونه هستی

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
برا منی که تو سکوت فقط میتونم بخوابم عذابه الهیه اون دیگه قشنگخدا صبرتون بده

اینا به کنار با لباس راحتی میان تو بالکن آدم تو حیاط خونه خودشم نمیتونه راحت باشه آخه چرا بین خونه ویلایی باید آپارتمان زد

اینا به کنار با لباس راحتی میان تو بالکن آدم تو حیاط خونه خودشم نمیتونه راحت باشه آخه چرا بین خونه و ...

اره اینم یه مشکل خونه ویلایی هاست.. 

عقل شون نمیرسه دیگه فاز مدرنیته برمیدارن حریم خصوصی بقیه رو از بین میبرن