2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گلی خدا از دهنت بشنوه.من خیلی دوسش دارم ما خیلی وقته همو از نزدیک ندیدیم کلی تغییر کردیم بنظرت م ...

از ظاهر شما تعجب میکنه. به نظرش شما خیلی عوض شدین و خیلی خانوم تر و خشکلتر شدین و از ارتباطش با شما خوشحال تر میشه

کمی زمان میخواد ولی الانم شمارو بخشیده

واقعااااا😭😭😭😭😭خدا از دهنت بشنوه وای خدای من 🥺نمیدونید چقد دعا میکنم خدااااا رفتم پاشو بوسیدم که منو ببخشه 

حال دلم خوب شد خداهم حال دلتو عالی کنه آمین

از ظاهر شما تعجب میکنه. به نظرش شما خیلی عوض شدین و خیلی خانوم تر و خشکلتر شدین و از ارتباطش با شما ...

مهربانو به نظرت احساسی چیا پیش میاد برام؟مشخصات ظاهری خودم چی میبینی

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام
مرسی گلم خیلی صبورانه جوابمو دادی انشالا خدا ب قلب مهربونت نگاه کنه ب نیت حاجت قلبیت حمد میخونم برات ...

قربونت برم عزیزم 

منم یکیو خیلی دوس دارم و امیدوارم رابطمون عالی پیش بره

مهربانو به نظرت احساسی چیا پیش میاد برام؟مشخصات ظاهری خودم چی میبینی

یه احساس خیلی کمی داخل شما نسبت به یه نفر پیش میاد و به تدریج بیشتر میشه 

و ظاهری یه دختر نچرال و با نمک هستین 

و چشم آبروی خیلی قشنگی دارید 

یه احساس خیلی کمی داخل شما نسبت به یه نفر پیش میاد و به تدریج بیشتر میشه و ظاهری یه دختر نچرال و با ...

عزیزم حست نسبت به ظاهرم چیه

و اینکه ایندمو چجوری میبینی

کی ازدواج میکنم؟

عزیزم برام خواستگار میبینی؟؟!در اولین خواستگار که بعد این بیاد من میرم چون طاقت دیدن این همه غمو ندا ...

عزیزم خواستگار نمیبینم فعلا ولی کسیو میبینم که حدودا ۲ ماهه دیگه به شما نزدیک میشه و اگر ادامه بدین به ازدواج ختم میشه

هرچی هم ب ذهنت رسید درباره من بگو حستو

شما جدیدا حس پوچی میکنین دنبال یه امید هستین یا یه چیزی که سرگرم‌کننده باشه از کارای عادی خسته شدین 

حس میکنین عاشقی خسته کنندس