2777
2789
عنوان

دیسک کمر

63 بازدید | 7 پست

سلام شب همگی بخیر 

عایا کسی میدونه هزینه ی جراحی دیسک کمر چنده؟ 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

دیسک پاره شده؟

نمیدونم هنوز ام ار آی انجام ندادم فقط میدونم خیییلی وضع کمرم خرابه 

نی نی یار عزیزم بخدا دیگه شماره ندارم 🙂تعلیق نکن خواهشاً! اگر هم موردی پیش اومد بیا با مذاکره حلش میکنیم 🥲

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من خودم دوتا دیسک دارم،اگه پاره نشده باشه که فقط فیزیوتراپی و عضله سازی میخواد،البته دکتر تشخیص میده وقتی بری پیشش بهت میگه چخبره

هیچی مثل تقویت عضله و ورزش قدرتی جواب نمیده، حتی عمل

به نظرم امتحانش کن حتما

برای من معجزه کرد واقعا

تو خونه مجازی ورزش میکردم

گروه قرمز❤️ وزن 
کسی هست کار خونه کمکت کنه.لهل کجایی؟

اره همسرم هست

شیراز

دنبه،خرمای سیاه،زردچوبه، زنجبیل تازه، بخر باهم میکس کن کامل بزار رو مهره ای که دیسک هست بعد با مشما محکم ببند تا ده روز باید بمونه بعدش هر یکی دو ساعت یک بار با سشوار یه نفر با گرم بده بهش تو ده روز فقط برای سرویس بلند میشی لوی بد میدی . چندتا ملافه رو تشک بنداز تا خراب نشن چون روغن پس میده دنبه گوشت گاو و سردیجات هم کلا نخور

برای ازدواجم و سلامتی مادرم یه دونه صلوات مهمونم کن