2777
2789
حسش خوبه شیرینی براش ولی انگار درگیر کس دیگه ای هم هست باید خودتو تو دلش جا کنی

رو دو نفر کراش دارم یکی سنش یزره بالاست و ماشین داره اونیکی دانشگاهه

چه حسی نسبت به من دارن و چی فکر میکنن درموردم گلم

با افتخار پرورده کوردم💃🏻❤               سال ها بعد درباره‌ی ما خواهند نوشت: مردمانی بی تصمیم ⁩در حاشیه‌ی جهان خویش، گران زندگی میکردند اما ارزان میمردند....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حسش خوبه شیرینی براش ولی انگار درگیر کس دیگه ای هم هست باید خودتو تو دلش جا کنی

محمد امین ریحانه رو دوس داره ؟

مرسی گلم ببخشی زیاد پرسیدم 

خدایا، خودمو به تو سپردم....   🌱به کوری دو چشم دشمنانش فقط حیدر امیرالمؤمنین است❤️🌱
ماما اره ولی خود پزشکی احتمالش ۷۰٪

ترو خدا منم بگو امشب حالم خیلی بده این تصادف بخیر میگذره ؟ماشینمون چی میشه

بعد از ۳ سال و نیم چشم انتظاری و نذر و نیاز و دوا درمون بالاخره امروز تاریخ ۹/ ۴ /۱۴۰۰...۵ تا بی بی چکام  مثبت شد آزمایش خونمم مثبت شد😍😍دعا کنین برام بمونه و سالم بیاد بغلم ..همه منتظرارو از ته دلم دعا میکنم .فقط امیدتون به خدا باشه
استارتر عزیز اجازه هست مال اینام جواب بدم؟

ملوس جان بعد اینکه سوال اسی رو جواب دادی به من میگی که مسعود بهم فکر میکنه یا نه؟ و اینکه چیشد یهو سرد شد و بی محلی کرد؟ 

کاربری دست دونفره
عزیزم میشه برای منم بگیراستش من یه نفرو خیلی دوسش دارم میخوام بدونم اونم دوستم داره و اینکه چقدرارز ...

عزیزم منو نگفتی میشه بهم بگید برات صلوات میفریتم

کاربری دست چندین نفرههه