2777
2789
عنوان

به نظرتون موهام رو مش کنم یا نه

425 بازدید | 10 پست

برای عروسی

لباسم ماکسی سیاه ساتن، کفش نقره ای، کیفم می‌خوام نقره ای بگیرم.

موهام کوتاهه و رنگ خودش، باید شینیون با مو اضافه انجام بدم.

به نظرتون موهام رو مش کنم روی رنگ طبیعی ش یا نه. یه مش صدفی روی رنگ سیاه خودش.

البته نمی‌دونم اینطوری بعدا دردسر برای موی اضافه شینیون میشه یا نه.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه مش نکن بذار موهات مشکی خالص باشه،اگه تونستی از این اکلیل مو ها بزن و موهاتو شلاقی و مشکی براق کن خیلی شیک تر بنظر میاد. اگه مش هم بکنی با ترکیب لباست خیلی سیاه سفید و گورخری میشه

من موهام خیلی سفید شده و واقعا سفیدی هاشو دوست دارم ، برای همینم سه سال هست اصلا رنگ نکردم ، اما بلاخره اغفال شدم و فردا نوبت رنگ دارم 😀 دام برای سفیدی هام تنگ میشه ولی تنوع خوبیه

من همیشه دکلره کامل بودم یه مدتم لایت ولی واسه عروسیم مشکی انتخاب کردم به نظرم خیلی شیک تره دیگه تا ...

مرسی

راستش منم یه مدت بعد زایمان رنگ میکردم، الان که کامل رنگ موهام رفته ترجیح میدم رنگ طبیعی ش بمونه و به خاطر یه شب رنگ نکنم😁

نه مش نکن بذار موهات مشکی خالص باشه،اگه تونستی از این اکلیل مو ها بزن و موهاتو شلاقی و مشکی براق کن ...

با این گورخری که شما گفتی منصرف شدم کامل🤣🤣😆

شلاقی که نمیشه، موهام خیلی کوتاهه، مجبورم مو اضافه کنم.

مدل لباسمم یقه باز و آستین داره خوب نمیشه با موی کوتاه من. مجبورم شینیون کنم.

با این گورخری که شما گفتی منصرف شدم کامل🤣🤣😆شلاقی که نمیشه، موهام خیلی کوتاهه، مجبورم مو اضافه کنم ...

وای😂

نه ولی اگه یقه‌ش بازه و تو هم قراره مو بذاری چرا موی لخت نمیذاری؟ یا اگه شینیون میکنی یه شینیون خیلی ساده و باز بکن. لباسای ساتن سبک و ترندن و شینیون یه مدل خیلی سنگین و قدیمیه،یا باید لباست مدل کلاسیک با پارچه سنگین تر باشه یا هم موهات مثل پارچه لباست لخت و آزاد باشه

وای😂نه ولی اگه یقه‌ش بازه و تو هم قراره مو بذاری چرا موی لخت نمیذاری؟ یا اگه شینیون میکنی یه شینیون ...

یه شینیون ساده پایین میخواستم بکنم. نظرت راجب این مدلها چیه؟

یه شینیون ساده پایین میخواستم بکنم. نظرت راجب این مدلها چیه؟

اینا مدلای قشنگین ولی واقعا بستگی به یقه لباست داره.

مثلا اگه فرمش یقه هفت بازه یا دو بندی نازکه این مدل قشنگ دیده میشه(و مدلای باز تر البته) اگه یقه قایقیه همون موهای کوتاه از همه شیک تر دیده میشه،اگه یه طرفه است مدل یه ربع قشنگ دیده میشه و... کلا بستگی به نوع یقه لباست داره