2777
2789
عنوان

ادامه تحصیل

119 بازدید | 25 پست

من توپیام نور نصفه نیمه حسابداری خوندم یعنی اگه بخوام تموم کنم باید۵۰واحدپاس کنم ۳۲سالمه بچه دوساله دارم جدیدا بسرم زده کنکورتجربی بدم بنظرتون کدوم راه عاقلانه تره؟؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کنکور تجربی با این همه مدت دوری از درس و وضعیت نامشخص کنکور از نظر من زیاد عاقلانه نیست

اگر قانون‌ها پابرجا باشه 

الان شما باید یازدهم رو نهایی امتحان بدی دوازدهم رو هم همینطور هردو رو هم تو خرداد ماه

اردیبهشت و تیر هم کنکوره

کنکور تجربی هم نسبت به بقیه رشته‌ها داوطلبش بیشتره در نتیجه رقابت و قبولی توش نسبت به بقیه رشته‌ها سخت‌تره

مگر اینکه تصمیم بگیری همه‌ی این سختی‌ها رو تجربه کنی

بازارکار حسابداری هم بد نیست که

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم

بستگی به خودتون و اهدافتون داره اما ۵۰ واحد زیاده و تقریبا ۲ سال ار وقتتون را میگیره 

من باشم اکر امکانش باشه معادل فوق دیپلم حسابداری رو میگیرم و بعد کنکور تجربی میدم 

اما میتونید ادامه بدید حسابداری را و در کنارش مهارت هم‌ یاد بگیرید 

کنکور تجربی با این همه مدت دوری از درس و وضعیت نامشخص کنکور از نظر من زیاد عاقلانه نیستاگر قانون‌ها ...

راستش من به زیست هم اصلاعلاقه ندارم وقتی دبیرستان بودم پدرم اصرارداشت من تجربی بخونم ولی من گوش ندادم الان پدرم خیلی مظلوم ترازقبل شده شایدبخاطرعذاب وجدان این تصمیم زده بسرم

راستش من به زیست هم اصلاعلاقه ندارم وقتی دبیرستان بودم پدرم اصرارداشت من تجربی بخونم ولی من گوش نداد ...

به نظرم عذاب وجدانت رو جدی نگیر به نظرم به خاطر تجربی نخوندن شما اونم سال‌ها قبل پدرت الان اذیت نمیشه بعید میدونم بهش اصلا فکر کنه

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
به نظرم عذاب وجدانت رو جدی نگیر به نظرم به خاطر تجربی نخوندن شما اونم سال‌ها قبل پدرت الان اذیت نمیش ...

ازاینکه تحصیلاتموتموم نکردم وبه جایی نرسیدم اذیت میشه همیشه میگه آرزوبه دل مونده آخه من مدرسه نمونه دولتی میخوندم روی من حساب بازکرده بود

ازاینکه تحصیلاتموتموم نکردم وبه جایی نرسیدم اذیت میشه همیشه میگه آرزوبه دل مونده آخه من مدرسه نمونه ...

خب میتونی همین رشته‌ات رو ادامه بدی تمومش کنی بازارکار حسابداری هم بد نیست معمولا آگهی کارها رو میبینی حسابدار میخوان 

یا رشته‌ی دیگه‌ای آزاد یا با سوابق بری نميدونم واسه شما هم با سوابق میشه یا نه

یه گزینه دیگه هم داری همون کنکوره 

ولی به نظرم بجز اینکه پدرت چی میخواد اینکه خودن چی میخوای هم مهمه