2777
2789
عنوان

مهاجرت

107 بازدید | 19 پست

بنظرتون برای مهاجرت کدوم یکی از کشورای امارات،انگلیس و روسیه خوبه؟

از لحاظ علاقه و کنار اومدن با هر ۳ تاشون اوکیم و برای بقیه موارد هم مشکلی ندارم 

فقط شما بودین کدوم رو میرفتین و چرا؟

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

روسیه نژاد پرستن یکم 

تو کنار بیای اونا نمیان😁

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂

هر کجا که بهم پذیرش بده 

ولی برای انگلیس تمکن خیلی خیلی زیادی میخواد واسه مهاجرت تحصیلی 

درباره مهاجرت تحصیلی راهنمایی کردم، لطفاً اول تاپیکا رو بخونید، ممکنه جوابتون همون‌جا باشه :)

فقط از خاور میانه برو 

انسان غرق شود قطعا میمیرد! چه در دریا چه در رویا چه در دروغ چه در گناه  چه در خوشی چه در قدرت چه در جهل چه در انکار چه در حسد چه در بخل انسان بودن به تنهایی یک دین خاص است
هر کجا که بهم پذیرش بده ولی برای انگلیس تمکن خیلی خیلی زیادی میخواد واسه مهاجرت تحصیلی

اره از این لحاظ اوکیه

چون بیشتر از طریق بورسیه تحصیلی میخوام اقدام کنم

و با توجه به روزمه‌م بهم درخواست دادن

واقعا؟؟فک نمیکردمفک میکردم انگلیسیا اینجورن

بلی 

انگلیس زیاد اطلاعات ندارم چطورین برا همین نظر نمیدم 

زندگیم یهو ورقش برگشت از وقتی موهبت الهی رو درک کردم و آشنا شدم ☀️🪄  من معتادم !!! به ماجراجویی دختری هستم آمیخته به هنر 🌏☄️ 🌱ولی من به تموم‌چیزایی که گفتن نمیرسی رسیدم✨💚میشه بدون توهین اظهار مخالفت  کرد ‌‌.‌‌میشه بدون تحقیر اظهار وجود کرد..میشه بدون تخریب جایگاه پیدا کرد.   میشه بدون حسادت بدست آورد . پس وجودت رو خراب نکن دوست من🥰🫀عاشق خلق هنرهای آلبرت بیرشتات🪴  دوست عزیز اگه کلمه بی ربطی یا اشتباهی میبینی در جمله به لطف غلط گیر کیبوردمه که همیشه به جای درست غلط می‌کنه . همون کلمه ای که درست و شبیهشه اره همونه 😂