2777
2789
عنوان

خودشون میان خودشونم میرن

244 بازدید | 19 پست

میان یه مدت محبت میکنن خاطره میسازن حرفای قشنگ و روزی صدبار با آدم چت میکنن 

یهویی اون حرفای قشنگ تبدیل میشه به :

حوصله ندارم، سودی نداری برام، وقت ندارم،و... 

دیگه هیچ وقت مثل سابق تحویل نمیگیرن

خیلی فکرم درگیره 

هزار سوال میاد تو ذهنم

که چی باعث شد اینطور بشه

آیا اشتباه از من بوده

یا از بی لیاقتی خودشونه

یا من زود دل میبندم

من روی طرف حساب میکنم برای خودم بزرگش میکنم یهویی میشه تاج سرم

بعد میره من میمونم با زخمای قلبم

دیگه تصمیم گرفتم وارد هیچ رابطه ای نشم

رابطه واقعی فقط ازدواجه و بس

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من همچین اخلاقی دارم دست خودمم نیس اول اشناییم با هر آدمی میگم من این ادمم ک ازم توقع زیاد نداشته با ...

باز خوبه تو میگی

من اصلا ازش توقع نداشتم یه روز حتی جوابمو نده

فکر میکردم خیلی مرده خیلی با معرفته

منم یه بار این مطلب رو تجربه کردم

ولی درس گرفتم تحربه شد واسم و برعکس رو یه مرد اون رفتار رو زدم

حالا اونه ک هی التماسم میکنه ترکش نکنم و باهاش بمونم و من فقط تظاهر ب دوس داشتنش میکنم

دخترا خوشحال باشید انتقام هممونو دارم میگیرم😈😌

ببین مردها کلا زیر یه سنی دنبال بازی بازی ان ، شما هم تو اون برهه سنی وقت گذرونی با پسرها رو تفریحی ...

اخه من اصلا با کم سن و سالا وارد رابطه نشدم کلا

همشون بالای ۲۷-۲۸ 

اصلا درک نمیکنم چرا انقدر عوض میشن

حتی اگر طرفتون کل شعرهای دنیا رو براتون ردیف کرد و براتون غش کرد هم جدیش نگیرید ، برخلاف اونچه همیشه به ما غالب کردن که زنها احساساتین و مردها منطقی ، مردها وقتی هیجاناتشون غالب میشه هیچ کنترل و شناختی نسبت به خودشون و موقعیت ندارن ، میبینی هورمون جنسی شون زده بالا میان کلی نقش عاشق و کشته مرده بازی میکنن بعدش که فروکش میکنه همه چیز یادشون میره ، اصلا هم به خودشون نمیگیرن که این وسط یکی دیگه رو آوردم تو بازی و دل بسته ش کردم و امیدار شده ، پر از هیجانات افسار گسیخته و بی مسئولیتی ان زیر یه سنی ، خیلی دیر تر از زنها به پختگی میرسن

💍🩷
منم یه بار این مطلب رو تجربه کردمولی درس گرفتم تحربه شد واسم و برعکس رو یه مرد اون رفتار رو زدمحالا ...

والا همینکار باید کرد

ما دخترا انقدر خودمونو دم دستی و حاضر آماده و دردسترس نشون میدیم که پسراهم جسارت میکنن تا این حد بی احترامی کنن

حتی اگر طرفتون کل شعرهای دنیا رو براتون ردیف کرد و براتون غش کرد هم جدیش نگیرید ، برخلاف اونچه همیشه ...

اره افرین خیلی قبول دارم

من خودم دیگه فکر نکنم بتونم کسی قبول کنم

دبگه هیچ باوری به عشق کسی ندارم

خیلی سخت شده برام 

اخه من اصلا با کم سن و سالا وارد رابطه نشدم کلاهمشون بالای ۲۷-۲۸ اصلا درک نمیکنم چرا انقدر عوض میشن

ببین مردها بعد سی سال بلوغ عاطفیشون تازه شروع میشه ، تازه میفهمن واقعا چی میخوان ، چه زنی سلیقه شونه ، به اینکه ثبات به زندگی شخصیشون بدن فکر میکنن و...قبل این سن فقط براشون جنبه وقت گذرونی و بازی بازی و کنجکاوی داره با دخترها بودن ،، به خودت اصلا نگیر ، حس ناکافی بودن و اینکه چی کم داشتم که اینجوری شد نکن ، نپختگی و بچه سری مردها به زنها هیچ ربطی نداره ،

💍🩷
ببین مردها بعد سی سال بلوغ عاطفیشون تازه شروع میشه ، تازه میفهمن واقعا چی میخوان ، چه زنی سلیقه شونه ...

خیلی نیاز داشتم به این حرفا

افکار درونم ولم نمیکنه کلافه میشم از خودم عصبانی میشم ‌که به این مدل پسرا فرصت میدم و دل میبازم