2777
2789

درمان نداره فقط قرص میدن ک کنترل بشه و بیشتر به مسائل روانی مث لسترس و اضطراب برمیگرده

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

صدا میخوره 

درخواست دوستی از هیچکس قبول نمیکنم(ازشعورتون 🙏)کپی پروفایل🚫🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠صدای تشویق و توهین ،هردو برایم نویز هست 📢

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

والا خودمم امروز فهمیدم هستگفت مشکل از گوشت نیست مشکل از فکت هس که باعث شده گوشت درد بگیره

منم گوشم در میکرد رفتم پیش متخصص گوش گفت برو پیش جراح فک رفتم گفت ساییدگی مفصل فک داری. تو فکتم درد میکنه؟؟ 

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹

اره از فک تا گوش و گردنم خیلی درد میکنه شماهم؟

منم همینم بعضی مواقعه حس می کنم فکم خسته اس و باید سرم رو بزارم رو بالشت. زیاد دهنت رو باز نکن و غذاهای سفت نخور موقعه استرس و اعصبانیتم بیش تر میشه دردش من دو ساله اینجورییم

منم همینم بعضی مواقعه حس می کنم فکم خسته اس و باید سرم رو بزارم رو بالشت. زیاد دهنت رو باز نکن و غذا ...

ان شالله که درمان بشه 

ممنون 

فکر کردم اشتباه تشخیص داده دکتر

یعنی دیگه دکتر نرم؟

خدایااا شکرت❤️ 
ان شالله که درمان بشه ممنون فکر کردم اشتباه تشخیص داده دکتریعنی دیگه دکتر نرم؟

درمان نداره عزیزم خیلی خا در گیر مشکلات فکن. چرا پیش متخصص برو حتما شاید برا شما حاد نشده باشع