2777
2789
عنوان

فردا تولدمه 🚶‍♀️🎧🚬

779 بازدید | 27 پست

همه دوستام  وایستادن ساعت ۱۲ بشه بهم تبریک بگن ولی کن اصلا خوشحال نیستم حوصله جواب دادنشون ندارم 😔 ولی خوب جواب ندم  زشته 

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خوشبحالت ب من کسی تبریک نگفتحتی مامن و بابام

منم کسی تبریک نمیگه حتی یادشون نمیاد اینا رفقای دانشگاهمم چون براشون تولد میگرم وظیفه دونستن

صدومین کاربری منه🧚‍♂️     🧚‍♂️ یک دختر غمگین که نیاز به خواب ا بدی🖤 🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️🧚‍♂️ 🧚‍♂️ زندگی بدجور عذابم میده..🚶‍♀️🚶‍♀️🚶‍♀️🎧🚬⚰
یک سال پیرتر و ب مرگ نزدیکتر شدیتبریک نداره ک

انقد بد ب زندگی نگاه نکن هرچیزی میتونه ی بهونه کوچیک واسه شاد بودن باشه 

هیچکس از عاشق شدن نمیترسه! از این میترسه که تنها کسی باشه که عاشق شده...

چند سالته عزیزم ؟

۲۱

۲۱

میشم