2777
2789
عنوان

پدرم آدم بدیه

226 بازدید | 12 پست

همه فکر می‌کننذفرشته ست ولی تو خونه آرامش نداریم هیچ کار نمی‌تونیم بکنیم خدا بگیرتش زندگیمون راحت تر میشه از ترسش شبا نمیتونم بخوابم که نکنه یموقع دعوا کنن مامانم چیزیش شه

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

خدانکنه خدابگیرتش

این چ دعاییه عه

حق نداری حتی ازش بدبگی

اگ خدایی نکرده اتفاقی واست بیفته همین پدره ک بخاطرت ب اب اتیش میزنه

خدایی نکرده بعد۲۰۰سال ازبالاسرت بره اونوقت میفمی چی ا دست دادی ک کوچیک وبزرگ میخان پدری کنن واست ولی ب نفع خودشون

خدانکنه خدابگیرتشاین چ دعاییه عهحق نداری حتی ازش بدبگیاگ خدایی نکرده اتفاقی واست بیفته همین پدره ک ب ...

می‌خوام چیکار کسیو که از ترسش نفس نتونم بکشم؟؟؟کاش طلاق بگیرن

خدانکنه خدابگیرتشاین چ دعاییه عهحق نداری حتی ازش بدبگیاگ خدایی نکرده اتفاقی واست بیفته همین پدره ک ب ...

هر پدر و مادری صرفا به خاطر ایمشون مقدس و خو نیستن حرفاتون کلیشه ای هست 

سلام دخترم منم دقیقا ی همچین خانواده ای داشتم والان باگذشت ۳۰ سال از فوت پدر هنوز کابوس میبینم ونتونستم ببخشمش ،عزیزم تو تمام سعی خودت رو بزار برای تحصیلت تا به جای خوبی برسی وشغل خوب وزندگی خوبی پیدا کنی وهمیشه با مشاور مدرست در ارتباط نزدیک باش که تو اینراه کمکت کنه وخدا رو فراموش نکن ،ارزوی ارامش وموفقیت روز افزون برات دارم گلم