2777
2789
عنوان

کنکوریا بیاید

114 بازدید | 16 پست

آیا آدم ۱۰۰۰۰تا رتبش بره بالا تر تو طول یه سال بده ؟

باید بیشتر باشع؟

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

اگه میشه جواب بدید🌱

آقایون داخل تاپیک نظر ندن و ریپ هم نزنن 🪽من به اندازه غم‌های دلم پیر شدم از تظاهر به جوان بودن خود سیر شدم 🪽.   بزار پای این آرزو وایستم🪽

منظورم اینکه ۱۰۰۰۰تا رتبم بهتر شد 

جواب نمیدید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

منظورم اینکه ۱۰۰۰۰تا رتبم بهتر شد جواب نمیدید؟

پیشرفت خوبی بوده

رتبه امسال چند شده؟

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

پیشرفت خوبی بودهرتبه امسال چند شده؟

۲۰۰۰۰

والا تو سامانه سنجش زدم با رتبم چی میاد افتضاح بود

خیلی عالیه مخصوصا اگه مال امسال باشه با این رتبه دادناشونخیلیا هستن بدتر میشه

نمیدونم چی بگم منو جلوی خانوادم شرمنده شدم 

ای کاش کلا نبودم  ولی خار و حقیر نمی‌شدم 

۲۰۰۰۰والا تو سامانه سنجش زدم با رتبم چی میاد افتضاح بود

نسبت به پارسال خیلی پیشرفت کردی اما حقیقتا با رتبه ۲۰ هزار رشته های تاپ نمیشه قبول شد🥲💔

رهایت‌ نمی‌کنم،مگر آنکه‌ مرا از قصد گم‌ کنی (:                           تاپیک هایی که از ۱۴۰۳/۱۱ ایجاد شده متعلق به من هستند                  

نسبت به پارسال خیلی پیشرفت کردی اما حقیقتا با رتبه ۲۰ هزار رشته های تاپ نمیشه قبول شد🥲💔

رشته تاپ نمی‌خوام اصلا همون حسابداری بیارم بسمه زود  برم سرکار کمک خرج ننه بابام باشم  پول پس انداز کنم برای ابجیم 

💔

درک میکنم منم همینم رتبمو دوبرار دادن خانواده منم درک نمیکنن

گندش بزنن 🫂

رشته تاپ نمی‌خوام اصلا همون حسابداری بیارم بسمه زود برم سرکار کمک خرج ننه بابام باشم پول پس انداز ...

ای جانم😍❤

ان شاءالله که قبولی 

ماشاءالله به غیرتت