2777
2789

اکسم نوتش نوشته خوب نگام کن قراره خاطره شم ینی چی🥺

کاربر گرامی قبل از ریپلای کردن امضامو بخون  کاربر گرامی وقتی تو فضای مجازی و عمومی تایپک میزنید قبل از هرچیز باید جنبه شنیدن هر نظر و انتقاد و پیشنهاد رو داشته باشید اگر جنبه شنیدن نظر مخاف خودتونو ندارین تایپک نزنید💙 کاربر گرامی اگه من جایی نظر دادم و خواستی ریپلای کنی و فاز دانشمند و انسان با ادب و فهمیده برداری  ریپلای نزن عزیز من ن من شمام ن شما من که طرز فکر و طرز انتقاد و پیشنهادمون یکی باشه اگه خوشت نسومد از کامنت من بدون در نظر گرفتن من نظر خودتو بده و بگذر ولی اگه باز با این حال ریپلای کردی نشون دهنده بی شخصیتی خودته پس اونموقعه منم یه بیشخصیت مثل خودت شدم و جوابتو با بی ادبی دادم ناراحت نشو چون تذکر داده بودم💙

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

برا من سر ازدواجمه هم مامان نداشتمو تخریب میکنن منم با لدر از روشون رد میشم هر دفه

غلططططط کردن

بابا عجب‌آدمایین این‌ عمه ها🫥🫥🫥

ببین جواب‌ندی سری بعدی بدتر میکنن

قشنگ‌گند بزن به همشون پرقدرت برو جلو

مادر فوت شدن؟

غلططططط کردنبابا عجب‌آدمایین این‌ عمه ها🫥🫥🫥ببین جواب‌ندی سری بعدی بدتر میکننقشنگ‌گند بزن به همشون ...

نه یکی از عمه هام باعث جدایی مامان بابام شده الان اون عمم برا من شیر شده منم یروز اسفالتش میکنم