2821
2789
عنوان

عروسی عشقم

174 بازدید | 13 پست

دوسال عقد بودم یکساله جدا شدم اون زن گرفت 

من دارم میسوزم از دوری از درد عشق نمیتونم فراموشش کنم چندوقت دیگ عروسیشه دارم از غصه دق میکنم قوم هستیم همیشه خبرش ب گوشم میرسه لعنت ب جدایی چجور سر ۶ماه زن گرفت اخه مگه اون دل نداره یعنی همه دوست دارماش دروغ بود؟

اره دیگه وقتشه قبول کنی همش دروغ بوده و به خودت و زندگیت برسی و اونو هم فراموش کنی

چه میشود کرد؟ مادر گفت:«تو عاطفه نداری.»گفتم:«دارم.» و دارم. تو هم اگر بودی، مادر،جانت به لب میرسید.پا در خانه ای نمیگذاشتی که آب حوضش سبز شده،سیخ های کاج کف حیاط را پوشانده،سرما پشت پنجره های خاک گرفته اتاق ها مانده و اجاق های مطبخ زیر خرت و پرت ها پیدا نیست.بچه گربه ای که در ناودان آن سر حیاط همراه یخ کش آمده،دو ماه است که مدام دارد کش میآید.دیگر حالش نیست که بگویی یکی بیاید بیندازدش پایین.هیچکس حال روشن کردن بخاری ها را ندارد.آجر های هفت و هشت بالای دیوار ها یکی یکی می افتند،انگار که ساختمان سرما خورده باشد.کسی جارو نمیزند،مهمان نمیآید.لاله های مردنگی سر در خانه شکسته آمد.اتاق ها بی اثاثیه بزرگ جلوه میکنند و انعکاس صدای پای آدم بر مغز چکش میزند.صدای نفس لمبر میخورد.حتی دیگر جرئت سرفه کردن هم نداری،انگار در مغز خودت میپیچد و میپیچاندت..."و چقدر انسان تنهاست!مثل پر کاه در هوای طوفانی"🖤

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خیلی سخته عزیزم، درکت میکنم چون مشابهش رو تجربه کردم

ببین گلم باید تو مسیر پذیرش قراری گیری میدونم الان قلبت آتیش گرفته دلت آشوبه جیگرت مثل سیرو سرکه میجوشه،

ولی از همین فردا پاشو برو روانپزشک یا روانشناس خوب و کاربلد حتی شده تو اینستا پیدا کنی هر کاری که گفت انجام بده

در ضمن سعی کن خودتو مشغول کنی بیرون بری باشگاه کلاس رقص تو محیط شاد قرار بگیری با دوستان برو بیرون

واگذار اون رو بکن به خدا اگر مقصر جداییتون خودش بود کارما ادرسشو داره خیالت راحت

رها کن اون داره عشقو حالشو می‌کنه تو داری نابود می‌کنی خودتو یکم به خودت بیا غرور داشتهب اش

تو مسئول عوضی بودن اون نیستی

اسفند۹۹ روز دوشنبه ساعت ده صبح هیچوقت یادم نمیره، دیگه اون آدم سابق نشدم💔 آرزوهام پودر شد، خدایا میبینی؟ من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاست💔 ثانیه به ثانیه که میگذره قلبم بیشتر مچاله میشه💔مادرم اشک هامو که میبینه دلش می‌شکنه💔از بابام متنفرم که باعث  این حال  بدم شد💔 از خدا پرسیدن بدترین عذاب واسه یه انسان مظلوم چیه؟ گفت بال هاش شکسته بشه💔 امام حسین آخرین امیدم به توعه یادته چهل شب برات نماز شب خوندم به حرمت همونا نجاتم بده💔روزگار بدی رو میگذرونم برام دعاکنید شاید نفس یکی از شما حق باشه💔الان حاضرم همه چیزمو بدم فقط خوب بشم💔افسردگی لعنت بهت💔تا ابد حسرت دندونپزشکی شهید بهشتی موند رو دلم💔خدایا تروخدا😭😭😭باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود⁦❤️⁩                                                «چه بسیار تقدیرها که به تدبیرها میخندند»من این جمله رو زندگیش کردم💔                                         من خیلی وقته مردم فقط جسمم اینجاس🙃💔            ما همیشه از کسایی که دوسشون داریم ضربه میخوریم💔 شدم مثل دختر بچه ای که تنهایی با عروسکاش بازی می‌کنه💔  گاهی وقتا از تنهایی و شدت غم شده شش ماه اصلا از خونه بیرون نرفتم پس با من از تنهایی و غم حرف نزن💔 میگن دردی که تورو نکشه قوی ترت می‌کنه ولی من میگم می‌کشه ولی جوری که هر ثانیه می‌میری💔 خدایا من از درگاهت با دل شکسته چشم گریون و قلب پراز درد نا امید و دست خالی برگشتم💔
خیلی سخته عزیزم، درکت میکنم چون مشابهش رو تجربه کردمببین گلم باید تو مسیر پذیرش قراری گیری میدونم ال ...

شما همیشه کامنتای قشنگ میزاری 

البته اگه با کس دیگه اشتباه نگرفته باشمت

⁦♥️⁩
خیلی سخته عزیزم، درکت میکنم چون مشابهش رو تجربه کردمببین گلم باید تو مسیر پذیرش قراری گیری میدونم ال ...

یکساله مدام روزی هزاربار مجازی چکش میکنم

اره عشق و حال میکنه عکسای دونفرشون رو میبینم 

خودشون رو میبینم میسوزم ولی هیچ کاری از دستم بر نمیاد

مگ من چ گناهی کردم ب این روز افتادم

2829
2828

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

سلام سلام

ziba_jooni | 10 ساعت پیش
2791
2779
2792