2777
2789
عنوان

عکس بی بی چک

| مشاهده متن کامل بحث + 407 بازدید | 56 پست
فداتشم مهربون ، می‌خوام بندازم ولی از خدا میترسم

چه معنی میده این حرفا 

توالان میتونی یکی ازبچه هاتو خدای نکرده بکشی؟ 

اینم مثل اونا 

چه فرقی میکنه 

قوی باش

خدایی که دغدغه ی ازدست دادنت راندارم؛ دوستت دارم💚

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

از خدا نترس از انسانیت و وجدانت بترس از نظر من این 2 تا مهم تره

تورو خدا برام دعا کن ، بخدا دارم دیوونه میشم ، به هیشکی نمیتونم بگم مطمعنم سرزنش میشم گرچه بچه هام رو چشام نگه میدارم هرچی بخوام فراهم میکنم

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
یه نگاه به تایپیکام بنداز ، آخه دوتا بچه هم دارم

دوتا بچه که مانعی نیست 

خیانت مشکله که اونم باید حلش کنید باهم

ولی هرچی باشع مجوز سقط نمیشه

دقیقا ، ولی از سقط و تاوان بعدش میترسم

من سقط انجام دادم 

خیلی عذاب وجدان دارم😞

توبه کردم خدا منو ببخشه

۱۳۹۹: یه روزی به ۳ تا هدف هام میرسم 💫🌱       ۱۴۰۴: دوتا از هدف هام تیک خورد در راه رسیدن به سومین هدفم هستم🥰❤️

چه معنی میده این حرفا توالان میتونی یکی ازبچه هاتو خدای نکرده بکشی؟ اینم مثل اونا چه فرقی میکنه قوی ...

می‌دونم ، ولی با این شوهر نفهم، ولی اینم بگم جونش برای بچه ها میده

آرزو دارم ناخواسته به دست آوری آن چيزهايی را که خواسته هایت هستند… آن گونه که با خود بياندیشی : آيا کسی برايم آرزويی کرده است … ؟! هی پاک می کنم… هی می نويسم… املايم بد نيست ! از تکرار اسمت لذت می برم… ولی تو مرا جا گذاشتی بین اینهمه هیاهوی زندگی😓
دوتا بچه که مانعی نیست خیانت مشکله که اونم باید حلش کنید باهمولی هرچی باشع مجوز سقط نمیشه

خیانتش منو از پا انداخت گرچه حق طلاق ازش گرفتم بفهمم کوچکترین خطایی کرده صدتا بچه هم باشه قیدش میزنم 

چقدر قشنگ مثبته خوش قدم و روزی اور باشه براتون

من دورت بگردم ، برام دعا کن عزیزم 🙏

می‌دونم ، ولی با این شوهر نفهم، ولی اینم بگم جونش برای بچه ها میده

درست میشه 

درایت داشته باشی 

زرنگم باشی 

حل میشه

درست میشه درایت داشته باشی زرنگم باشی حل میشه

امیدوارم ، من که از خانواده و هیچی شانس نیاوردم تنها امیدم بخدا و بعدش بچه هامه

خیانتش منو از پا انداخت گرچه حق طلاق ازش گرفتم بفهمم کوچکترین خطایی کرده صدتا بچه هم باشه قیدش میزنم

خوب پس زرنگم که هستی خواهر 

قشنگ فرمانروایی کن واسه خودت😅

تورو خدا برام دعا کن ، بخدا دارم دیوونه میشم ، به هیشکی نمیتونم بگم مطمعنم سرزنش میشم گرچه بچه هام ر ...

سرزنش بقیه براتون مهم نباشه من پرستارم تو بیمارستان انقدر مادرهایی میبینم که بچه هاشونو سقط کردن و افسردگی گرفتن و به خاطر اون از کار و زندگی افتادن 

لطفا این کارو نکن خودت پشیمون میشی

خوب پس زرنگم که هستی خواهر قشنگ فرمانروایی کن واسه خودت😅

دعا کن برام عزیزم ، خدا کمک کنه خونمو بسازیم تموم بشه از این وضعیت خلاص بشم🙏