2777
2789
عزیزم درست میگی ..فقط برای خونه رهن کردن هم این ایده حواب میده؟طرف بعد ازیه مدت ک اخلاق منو بفهمه پو ...

برای خونه هم اوکیه اما جوری نباشین که بگن ارع خیلی پچلدارن تیقشون بزنیم اعتماد به نفس داشته باش بگو که پولم همینه  خدا وکیلی یه خونه درست حسابی کلی زحمت کشیدم تا پولو جمع کردم  اینا  اعتماد به نفسو داشته باش اما جوری نباشه که فکر کنه خیلی پول داری میتونه طیقت بزنه وقتی خونه بهتون معرفی کرد بهش بگو بهتون خبر میدم  برو  فرداش زنگ بزن بگو قیمتش خیلی بالاش  کمتر حساب کنید  فلان بسال بعدش حدودن از پولت مثلا ۷۰ ملیون داری بگو ۶۵ دارم یا ۶۰ میلیون که بعدش  میگی ندارم کمتر فلان بسال میگه نه  ندارم بگو فوقش اینقدر میتونم از اطرافیانم جور کنم راه بیاین اینا  

پرسیدم یجا خیلی بالا میگن یجا پایین..بعدشم اونیکه بالا میگه دزد از اب درمیاد طرف میخواست طلامو بیست ...

خاک ت سرش خیر نبینه 

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖                                                                                

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برای خونه هم اوکیه اما جوری نباشین که بگن ارع خیلی پچلدارن تیقشون بزنیم اعتماد به نفس داشته باش بگو ...

باشه عزیزم مرسی ک گفتی ولی احساس میکنم یکم سخته چون همین حرفارو دیروز ب طلافروشه گفتم سرم میخواست کلاه بذاره خیرندیده

...