2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آها یعنی باید این یکی هارو تو یه فرم وارد کنم؟بعد آزادهارو کجا وارد کنم؟برای پیام نور باید سریال اعت ...

بله توی یه فرمه برای پیام نور سریال نیازه بخری

آزاد دفترچه جدا داره که فردا میاد فرمشم جداس توی سایت دانشگاه آزاد باید انتخاب رشته رو انجام بدید پایین کارنامتون یه کد دسترسی انتخاب رشته آزاد هست

بله توی یه فرمه برای پیام نور سریال نیازه بخریآزاد دفترچه جدا داره که فردا میاد فرمشم جداس توی سایت ...

آها 

مرررررسی عزیزم

لطف کردی😘😘

فکر کردم پیام نور جداست فرمش

بله توی یه فرمه برای پیام نور سریال نیازه بخریآزاد دفترچه جدا داره که فردا میاد فرمشم جداس توی سایت ...

عزیزم فقط یه سوال رشته های با سوابق پیام‌نور هم فرمش با رشته های با آزمون یکیه؟

🔴انتخاب رشته سراسری : 

یک فرم ۱۵۰ تایی شامل « روزانه + آزاد ۴ رشته پزشکی، دارو، دندان، دامپزشکی +  غیرانتفاعی + شهریه پرداز + پیام نور + صرفا با سوابق روزانه »

🟢انتخاب رشته آزاد :

یک فرم ۱۰۰ تایی شامل « آزاد همه رشته ها بجز ۴ رشته فوق + صرفا باسوابق ازاد »

میشه سوال منم جواب بدید تروخدا؟

سریال پیام نور چیه؟ از کجا بخرم؟ چیکارش کنم؟

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما 

برای انتخاب رشته دانشگاه های پیام نور باید بخرید 

برای خرید سریال علاقه مندی دانشگاه پیام نور می بایست به سایت سازمان سنجش مراجعه فرمایید و از بخش سریال های ثبت نام ، سریال مربوط به این دانشگاه را انتخاب کرده‌ و هزینه را بپردازید. بدین منظور وارد سایت سنجش به نشانی sanjesh.org شوید و پس از ورود به بخش سراسری این سامانه ، گزینه ثبت نام کنکور سراسری 1403 را انتخاب نمایید.

سپس باید از منوی سمت راست صفحه بر روی لینک “خرید کارت” کلیک کنید.

سلام ببخشید من تو سایت سنجش دیدم که برای دانشگاه غیر انتفاعی هم باید سریال بخریم درسته؟

و اینکه باید دوتا سریال بخریم مثلا یکی  با سوابق غیر انتفاعی و  یکی دیگه  با آزمون غیر انتفاعی، یا نه برای جفتش یه سریال اوکیه؟