2777
2789
عنوان

یه شوهر مثل بابام می‌خوام😂😐

261 بازدید | 26 پست

من حس میکنم دیگه مثل آدمای قدیمی که باشرف بودن پیدا نمیشه 

بابام اخلاقش خوبه 

خانواده سر شناسی داره 

با اینکه تحصیلات نداره ولی خیلی باادب و باشعوره 

مذهبی هست نه در حد اینکه ما رو مجبور کنه چادر بپوشیم و ... این‌جوری که نماز میخونه روزه میگیره 

اصلا اهل مش روب و قلیون نیست 

رفیق باز نیست 

خانوادشو واقعاً دوست داره و به خصوص دخترشو 🤣😎

آدم خوش قلب و پاکیه 

روزی حلال میاره تو خونه 

از نظر مالی هم خوبه خونه ماشین و...

من یه آدم اینطوری میخواااااام 

دیگه مثل مردای قدیم وجود نداره 

الان معیار همه شده قد بلند آقا و پول 😐💔

آخه قدش بلند باشه ولی خانواده خوب نداشته باشه بازم قبول میکنن یعنی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اون بابایه منه که نکنه ابجیه من هستی؟؟؟

تا به حال به کلمات وارونه دقت کرده اید؟"گنج"،"جنگ"میشود"درمان"،"نامرد"است و "کاخ"،"خاک"میشود ولی "دزد"همان"دزد"است"درد"همان"درد"است و "گرگ"همان"گرگ" آری نمیدانم چرا"من"،"نم"زده است و "یار"،"رای"عوض کرده است"راه"،گویی"هار"شده و "روز"به "زور"میگذرد "آشنا"راجز در"انشا" نمیبینی وچه "سرد"است این"درس"زندگی اینجاست که"مرگ"برایم خانه ای "گرم"میشود چرا که "درد"همان"درد"است یا صاحب الزمان دلم "آرامش"وارونه میخواد یعنی دلم "شما را" میخواهد.

از کجا میدونی دیگه نیست؟و از کجا میدونی معیار همه پول و ظاهره؟

چون مطمئنم نیست 

آخه این پسرای الانو ببین 

به اینا میشه تکیه کرد به عنوان مرد زندگی 

طرف همه این ویژگی ها داشته باشه ولی خونه و ماشین نداشته باشه به خدا قسم دختر بهش نمیدن 

خدا حفظشون کنه 

بابایی منم همینجور بودن 

چقد دلتنگ میشم 

دلم باباییمو میخواد

هیچکس بابا نمیشه حتی همسر با همین خصوصیات

پرواز 1 و 20 🖤🕊 #ایران مرد ❤ژنرال سرباز 🖤 امروز قرارگاه حسین بن علی ایران است جمهوری اسلامی ایران حرم است اگر این حرم باقی ماند بقیه حرم ها می مانند ❤ما چی رو داریم حفظ میکنیم همون دختر کم حجاب دختر منه دختر ما و شماست✅ نه دختر خاص ما و شما دختر ماست جامعه ماست❤ما ملت شهادتیم ما ملت امام حسینیم❤🤍💚🇮🇷که از چشم بداندیشان خدایت در امان دارد🇮🇷💚🤍❤ تو💍❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تاابد