2777
2789
عنوان

اصلاح

126 بازدید | 15 پست

سلام من بهارم ۱۴ سالمه و دارم میرم کلاس نهم اما روم نمیشه به مامانم بگم میخوام اصلاح کنم و خسته شدم از صورتم حتی نمیتونم آرایش کنم چون موهای صورتم بیشتر معلوم میشه و اگه میشه لطفا یه راهی بم بگید چون یه ۲۰ روز دیگه مدارس شروع میشن و من میخوام صورت خوبی داشته باشم چجور به مامانم بگم ؟ 

ب یکی ک راحتی بگو بره با مامانت صحبت بکنه

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ندارم:)

برو بهش بگو فوقش دوتا فحش میخوری😂😂

کاربر جدید نیسم اون کاربریم پر زد رف😶💔 بعد از کلی تلاش با خط مامانم اومدم👀میخـوای گریه کنی گریه کن بی تـربیت😌❌شاید بشه گفت یچیزایی از حس شیشم رو دارم😮💨😂 تکنسین داروخانه هستم سوالی بود در خدمتم💊دختری ب گفته همکارام تستسترون خالی ام 😂🥹پس حـــالا چــــــسی چــــــسی

آخه مامانم اینطوریه که اگه یه چیزی بش بگی که بدش بیاد تا ۲ روز بات حرف نمیزنه😂😂

یذره سیر داغشو زیاد کن😂😂

من دوس دارم بش بگم اما نمیدونم چی بگم؟

دوستی نداری که اصلاح کرده باشه و مامانش با مامانت دوست باشه اون راجب اصلاح حرف بزنه جلوی مامانت اونم به این موضوع فکر کنه

یه تیکه از قلبم رو برای همیشه با خودش کند و برد❤️‍🩹❤️‍🩹