2777
2789
عنوان

خیلییی بد شد😭😭😭😭😭😭😭😭

132 بازدید | 13 پست

سرکلاس استاد فیزیک اسممو خوند و یه حرفی زد منم برگشتم گفتم استاااد به یه حالتی بعد توضیح دادم بعد گفتم مثلا علت کم زدن اون سوالم این بود که دیر رسیدم فقط خواستم جواب بدم پر شه ( نباید میگفتمممم اینحورییییی چون مثل چیییی خونده بودم براش.....)  ، یعنی چه فکری میکنه😭😭😭...

یه جا هم یه سوال پرسیدم داشت جواب میداد دیگه به تهش رسید چون برای درسای جلوتر بود موند تو توضیحش بعد خودشم یه لحظه خندید بعد من با تقریبا خنده گفتم فهمیدم استاد بعد گفت اره دیگه و همین و شروع کرد درسو 

من خیلییییی فکر میکنم خیلی 

الان میگم نکنه حرفام یا کارام بد بوده باشه😭💔💔💔💔

من اصلا ازینایی که شل و ولن و اینا نیستم نمیخوامم باشم نمیدونم.......

کاربری دست دو خواهر ، یکی کوچیک یکی بزرگ🥰

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیز بدی نگفتی عزیزم واقعا، مطمئن باش بهش فکر نکن اصلا

اول تشکر کنم ازت که وقت گذاشتی و بهم پاسخ دادی❤️‍🩹🙂

خیلیییی ذهنم شلوغه بابتش ، میگم نکنه باعث ایجاد نفرتی چیزی بشم و کارام و جملهام تو سرم داره میکوبه😭

اول تشکر کنم ازت که وقت گذاشتی و بهم پاسخ دادی❤️‍🩹🙂خیلیییی ذهنم شلوغه بابتش ، میگم نکنه باعث ایجاد ...

خواهش میکنم دوست خوبم 💛🫂🌻

اصلا لزومی نداره بهش فکر کنی عزیزم، فقط ذهنت رو خسته میکنی و وقتت تلف میشه، این رو منی دارم برات مینویسم که مدام در حال فکر کردنم تقریبا ولی شما واقعا حرف بدی نزدی که اینقدر بهش فکر میکنی جانم، فقط فکر خودمونه، بقیه چنین افکاری راجع ما ندارن عزیزدلم 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

خواهش میکنم دوست خوبم 💛🫂🌻اصلا لزومی نداره بهش فکر کنی عزیزم، فقط ذهنت رو خسته میکنی و وقتت تلف می ...

راجع به 

تصور کن، گوش کن، بنویس، بگو و تکرار کن، بهش میرسی اگه نرسی به بهترش میرسی، امیدوار باش. 

اول تشکر کنم ازت که وقت گذاشتی و بهم پاسخ دادی❤️‍🩹🙂خیلیییی ذهنم شلوغه بابتش ، میگم نکنه باعث ایجاد ...

یه ذکر بگو که آرامش پیدا کنی، یه فیلم خوب ببین، کتاب خون، آهنگ گوش کن، سرت رو گرم کن 

خواهش میکنم دوست خوبم 💛🫂🌻اصلا لزومی نداره بهش فکر کنی عزیزم، فقط ذهنت رو خسته میکنی و وقتت تلف می ...

فدای تو مهربون

تو منو درک میکنی میدونی چقدر فکرم درگیره الان ، واقعا واقعا کار یا حرف بدی نزدم؟ که باعث دلخوری یا همچین چیزی بشه؟

فدای تو مهربونتو منو درک میکنی میدونی چقدر فکرم درگیره الان ، واقعا واقعا کار یا حرف بدی نزدم؟ که با ...

خواهش میکنم عزیزدلم 

مرسی از تو 💛

شما مهربونی 

بله عزیزم درکت میکنم کاملا 

ولی واقعا واقعا واقعا اصلا حرف بدی نزدی، اصلا حرف خاصی نبود که کسی ناراحت بشه، خیالت راحت عزیزم 

اگه اینجوری باشه که هر کسی با یه حرف خیلی ساده ناراحت بشه یا آدم بشینه مدام فکر کنه چی گفته که نمیشه زندگی کرد عزیزم 

خوبه آدم حواسش باشه اما زیاده رویش خوب نیست و زندگی رو مختل میکنه 

من واقعا وقتی متنت رو خوندم همش دنبال یه چیزی توی نوشته هات بودم که ببینم ایراد داره اما پیدا نکردم 

خواهش میکنم عزیزدلم مرسی از تو 💛شما مهربونی بله عزیزم درکت میکنم کاملا ولی واقعا واقعا واقعا اصلا ح ...

قشنگ جان ممنونم از محبت و مهربونیت که باعث شدی آسایش خاطر بگیرم ، همیشه موفق باشی خب❤️

قشنگ جان ممنونم از محبت و مهربونیت که باعث شدی آسایش خاطر بگیرم ، همیشه موفق باشی خب❤️

خواهش میکنم عزیزدلم 

خوشحالم که خیالت راحت شد دوست خوب من 

ممنون نازنینم 

و هم چنین گل من 💕💙💕

خواهش میکنم عزیزدلم خوشحالم که خیالت راحت شد دوست خوب من ممنون نازنینم و هم چنین گل من 💕💙💕

فداتشم❤️‍🩹❤️‍🩹

اجازه هست درخواست بدم یه چیز دیگرو شخصی بهت بگم؟

چون درکم میکنی🥲

فداتشم❤️‍🩹❤️‍🩹اجازه هست درخواست بدم یه چیز دیگرو شخصی بهت بگم؟چون درکم میکنی🥲

سلامت باشی گل من 💕💕💛💛

بله عزیزم حتما