اگه برم محدودیت ایجاد میشه یعنی سال بعد نمیتونم کنکور بدم ولی میخام دوسال تو دانشگاه واسه کنکور بخونم
بنظرتون خوبه؟ ممکنه؟
اَگر مَرگ به سُراغَم آمَد وَ هَنوز هَمدیگر را نَدیده بودیم فَراموش نَکن که مَن دیدارِ تو را بِسیار آرِزو میکردَم...💔🥀سختههههه نبودنت سختهههه بفهم بفهمممم😔
قطعا میتونی بعد ۲ سال ولی اگه دورت ۴ سالست بذار تموم شه حیف خرجایی نیست که ترمی میکنی؟
هر وقت دلت گرفت مهم نیست کجایی یا کیا نزدیکتن... فقط هرکاری لازمه انجام بده تا آروم بشی... خجالتم نکش... فردا قرار نیست بقیه دردای مدفون شده تو قلبتو برات حمل کنن🫂💙
نه اصلا این کار رو نکن. من خودم امسال همزمان با دانشگاه برای کنکور میخوندم ولی دانشگاهم شهر خودمون بود و روزانه هم نبود. یه ترم رفتم دانشگاه دیدم هیچ جوره نمیشه ترم بعدی رو هم دانشگاه برم و هم برای کنکور بخونم، دیگه مرخصی گرفتم. اینم در نظر بگیر که اینجوری هم باید یازدهم رو امتحان بدی هم دهم رو. بری دانشگاه بعد از دو سال معلوم نیست چی پیش بیاد. اگه هدفت جدیه همین امسال بمون پشت.
دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود . نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید