2777
2789

مثلا

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

ساب دارم گوش میدم تازه ۲ یا ۳ روزه

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اومدم فقط ی سوال بپرسم

راسته که میگن واسه یک خواستت ۲۷ روز روش قانون جذب انجام بده مثلا تصور کنی اون خواستت رو بنویسی و اینا بعد بعد ۲۷ روز رهاش کنیم(قانون رهایی)درسته؟

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

منم گوش میدم چه سابلیمینالی گوش میدی

زبیایی بی نهایت در زنان

کانال خانم احمدی

من گره میزنم رشته امیدم را به خدایی که هیچ گاه رهایم نمی کند🦋یه دختر ۲۶ ساله معلم که عاشق کتاب خوندنم و فیلم دیدن🌻ای کوروش ای فرخ ایران من ز تو زاده شد نام ایران من💚🤍❤️لازم نیست برای بزرگ کردن یک زن آن ره به یک مرد تشبیه کرد،او به سادگی یک زن است همینقدر با شکوه🫶🏻پروردگار من سایه پدر و مادران تمام دنیا را بر سر فرزندانشان نگه دار🍀و من با خدایم آزادانه حرف میزنم بدون هیچ مانعی حرف دلم را به سادگی با او می گویم من اینگونه به خدایم نزدیک تر میشوم🌿چه بر سر ایرانم آمده...🖤

اومدم فقط ی سوال بپرسمراسته که میگن واسه یک خواستت ۲۷ روز روش قانون جذب انجام بده مثلا تصور کنی اون ...

شنیدم خیلیا ازش نتیجه گرفتن خودمم همینطور ولی خوب جذب چیز بزرگی نبوده 

ولی به قانون نوشتن خیلی اعتقاد دارم

جذب پول جذب اشیا غذاجذب اکسم😂 و نمره و خوش شانسی و کم شدن سختگیری خانواده

اگ من میدونستم چ شکلی میشه اینارو جذب کرد😂😂الان خوشبخترین فرد بودم متاسفانه هیچکدومش ندارم

من کنکوری سال ۱۴۰۵ رشتم تجربیه و امیدم فقط به اینکه سال پزشکی یا دندون بیارم ایشالله همتون هر مشکلی دارین و خواسته برآورده و حل بشه دعا کنین به رشته مورد علاقم برسم‌من تو جوونی پیر شدم به اندازه مامانم درد کشیدم از اون بیشتر سرمو شدم با قدرت ادامه بدم بخونم همه میگن نمیشه نمیتونی اما میشه میشه میشه میشه دعام‌کنین لایک‌کردین صلوات میفرستم براتون ❤️❤️❤️

شنیدم خیلیا ازش نتیجه گرفتن خودمم همینطور ولی خوب جذب چیز بزرگی نبوده ولی به قانون نوشتن خیلی اعتقاد ...

عزیزم ی سوال😂اگه بخوای دانشگاه شهر دیگه با ی دوستت با هم اون شهر بیفتیم باید چه سابی گوش بدم یا چه جذبی انجام بدم،،ببخشید که سوالم مسخره بود😂

از چشمم افتادی...حتی اگر برف و باران بیاید برای پاکی ات،عیسی و موسی برای عشقت،خدا به تو اشاره کند به عنوان معجزه در قرآنش،دیگر همان نمیشوی برایم....

گوش میدادم قبلا سابای خانوم احمدیو تاثیر خاصی‌نگرفتم

من خودم دارم یکم تغییر حس میکنم

اگ من میدونستم چ شکلی میشه اینارو جذب کرد😂😂الان خوشبخترین فرد بودم متاسفانه هیچکدومش ندارم

بنویس مثلا میخوای گوشی جذب کنی تصور کن الان اون گوشیو داری و روی کاغذ شکر گذاری کن

بنویس مثلا میخوای گوشی جذب کنی تصور کن الان اون گوشیو داری و روی کاغذ شکر گذاری کن

جدی

عزیزم ی سوال😂اگه بخوای دانشگاه شهر دیگه با ی دوستت با هم اون شهر بیفتیم باید چه سابی گوش بدم یا چه ...

ساب ارزو چنل سابلیمینال زیاد دارم فارسی خواستی ایدیشو میدم