2777
2789
عنوان

کنکوریاااا بیایین

104 بازدید | 11 پست

سلام

من برا زیست دوازدهمم از یک نفر کتاب تست گرفتم میکروطبقه بندیه گاجه

درسنامه نداره.  تستاش سختن، برای منی که امسال میرم دوازدهم. بعضی تستاش رو اصلا متوجه نمیشم.

نمیتونم فقط با خوندن کتاب درسی تستاش رو بزنم

بنظرتون کتابمو عوض کنم یا همینو بزنم؟

چیکار کنم.

اکثرا پیشنهاد میکنن برا زیست درسنامه نخونین

کتاب درسی رو دقیق و خط به خط بخونین تحلیل کنین

اگه به سطحت نمیخوره و ناامیدت میکنه منبعت رو عوض کن

ساقی به نور باده برافروز جام ما

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین تو اول باید درسو بفهمی که بتونی تست بزنی 

من خودم فیلم جلال موقاری رو از آلا میدیدم خوب درسو می فهمیدم بعد تست میزدم البته تازگیا دیدم مقاری خیلی خلاصه درس میده دیگه 

میکرو طبقه بندی کتاب خیلی خوبی محسوبی نمیشه 

خیلی سبز و آی کیو جامع بهترین کتابای زیستن

اکثرا پیشنهاد میکنن برا زیست درسنامه نخونینکتاب درسی رو دقیق و خط به خط بخونین تحلیل کنیناگه به سطحت ...

ناامید که نمیشم، وقتی پاسخنامه رو میبینم کلی نکته جدید میبینم که بلد نیستم. 

شاید از ۲۰تست ۱۴تاش درست بزنم.

ببین تو اول باید درسو بفهمی که بتونی تست بزنی من خودم فیلم جلال موقاری رو از آلا میدیدم خوب درسو می ...

نویسنده اش حمیدرضازارع هس میگن که خوبه

منم فیلمهای موقاری رو میبینم. همچین خلاصه هم نمیگه یک صفحه رو تقریبا ۴۰دقیقه طولش میده.

نویسنده اش حمیدرضازارع هس میگن که خوبهمنم فیلمهای موقاری رو میبینم. همچین خلاصه هم نمیگه یک صفحه رو ...

خوبه ولی عالی نیست کتابای پینوکیو و آی کیو جامع برای درصدای بالا خیلی کمک میکنه پی دی اف اونارو نگاه کن دوست داشتی کتابتو عوض کن

ناامید که نمیشم، وقتی پاسخنامه رو میبینم کلی نکته جدید میبینم که بلد نیستم. شاید از ۲۰تست ۱۴تاش درست ...

خوبه ک

تستی خوبه ک ی نکته ازش یاد بگیری

ساقی به نور باده برافروز جام ما

برای زیست کلا نبایددرسنامه بخونی 

حتی اگه هم خوندی ۲ هفته بعدش یادت میره نمیشه که هر دفعه درسنامه خوند پس باید چیکار کنی ؟؟!

بهترین کار اینه قشنگ کتاب رو بخونی بعد بری سراغ تست زدن و نکات تست ها رو استخراج کنی توی کتاب یا دفترت بنویسی و برای مرور های بعدیت از اون نکات استفاده کنی 

به نظرم برای منبع اول میکرو اوکیه