2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کسی که بلد باشه نخادم میرهکسی که بلد نباشه بخادم نمیرهمهم اینه که چه کسی یادش بدههم نشین

تعهد یه مسئله ذاتی هست 

توی ذاتت تعهدو بلد باشی و وجدان کافی و درک داشته باشی به فکر رفت و خیانت نمی افتی 

آخر همه چی قشنگه .اگر خوب نشد بدون حتما آخرش نرسیده
فدای سرت که میره ادمها دنبال لیاقت هاشون میرن پس راهو براشون باز کنید

از این میسوزم خودم میخواستم همه چیو تموم کنم وقتی میخواستم فراموشش کنم اومد سمتم دوباره منو وابسته کرد الانم سرد شده 

از این میسوزم خودم میخواستم همه چیو تموم کنم وقتی میخواستم فراموشش کنم اومد سمتم دوباره منو وابسته ک ...

برای ادمها نردبان نباشید از شما بالا میرن نیازهاشون که برطرف شد موقعیتشون که بالا رفت یه لگد میزنن و نربان را میندازن 

نردبان هر ادم بی ذات و بی سروپایی نباشیم 

برای ادمها نردبان نباشید از شما بالا میرن نیازهاشون که برطرف شد موقعیتشون که بالا رفت یه لگد میزنن و ...

بخدا خیلی از همه سطح از من پایین تر بود با همه چیش ساختم الان که وضعیتش اوکی شده نگا چه جوری داره منو پس میزنه

بخدا خیلی از همه سطح از من پایین تر بود با همه چیش ساختم الان که وضعیتش اوکی شده نگا چه جوری داره من ...

هیچ وقت برای کسی نردبان نباش 

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز