2777
2789
من از فکر دق کردم تو تاپیکا میرفتم مثل خنگا میگفتم پس چی شد کجاست

😢😢ببخشید 

بخدا حالم وحشدناکه الانم فقط یه لحظه نگا کردم دیدم چقد بهم زنگ زدن چقد پیام دادن اومدم وگرنه نمیخواستم بیام

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😢😢ببخشید  بخدا حالم وحشدناکه الانم فقط یه لحظه نگا کردم دیدم چقد بهم زنگ زدن چقد پیام دادن ا ...

فاطیما !من که بهت گفتم .اصلا اصلا به چیزای بد فکر نکن هر چیزی راه حلی داره قشنگم یعنی چی خودتو حبس کنی اینجارو از خودت دریغ نکن‌تووو رو خدا .من نمیخوام اصلا اینجوری ببینمت

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))
😢😢ببخشید  بخدا حالم وحشدناکه الانم فقط یه لحظه نگا کردم دیدم چقد بهم زنگ زدن چقد پیام دادن ا ...

میدونم ولییی یهو غیب شدی قلبم ریخت 

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))

اااا اومدی فاطیمااا.میپرسیدمت از بچه ها.😍😘

همسرجانِ جانم💝  🦄 آمده ام نامه فدایم شو📝برایت بنویسم ...!! هرماه ،شاید یکبار شاید هم بیشتر آغوشت  ۲۴ ساعته باید برای من باشد تا پیراهن لیمویی ات بشود بوم رنگ چشم های ریمل زده به اشک نشسته ام!! اصلا میخواهم تا میتوانم صورتم را برویش بکشم تا حتی پیکاسو در کنارم کم بیاورد...آرامِ جانم ، من خسته ام و نمیشود و فوتبال دارد و استقلال میخواهد قهرمان شود حالی دلم نیست . از سرکار که می آیی باید قرص های احساسم را یک به یک روی لبهایم 💏 💕 بکاری ... یاصبح ها که شال و کلاه میکنی برای رفتن مهم نیست که چقدر  توی دلم قربان صدقه ی عسلی های خواب آلودت شوم💝 مهم این است که هیچکدام دلیل نمیشود که بوسه صبحم 💋 را نداده بروی ...قلب کوچکم که بیقراری لب هایت را بکند باید تحویلم بدهی 💕🌸💏🌸💋💋💋💕🌸الکی که نیست جانم !! یک عدد فنچ کوچک  داری که اگر به قلبش نرسی باید جان دادنش را به تماشا بنشینی...🌸💝
عه نگو اینجوری...😢😔 اول جوونیته ...هرچیزی...هر اشتباهی...هر کاری ..که کردی رو میتونی جبران کنی ... ...

😭😭😭من نکردم هیچکاری 😭😭😭

جبرانم نمیشه

فاطیما !من که بهت گفتم .اصلا اصلا به چیزای بد فکر نکن هر چیزی راه حلی داره قشنگم یعنی چی خودتو حبس ک ...

حالم خیلی بده همش میگم چرا منه بدبختو اخه چرا این همه ادمایه دیگه که کارشونه 😢😢 چرا من