2777
2789
😢😢😢😢 😔😔😔 هر کی جایه من بود همینکارو میکرد 

درکت میکنم عزیزم😔😢 ولی تو فقط واسه خودت که نیستی....واسه خانوادتم هستی....به فکر اونا هم باید باشی....میدونم فشار روته ...ولی این تصمیم عاقلانه ای نبود و نیست و نخواهد بود😔😢

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عه فاطيماا برگشتي 

فاطيما بابا واست يه تاپيك زدم دو صفحه حرف روانشناسي زدم بابا نگرانمون كردي از الهه جوياي احوالت بودم 

من امسال همين امسال ميتونم تمومش كنم 🥊💪🏻✌🏻
درکت میکنم عزیزم😔😢 ولی تو فقط واسه خودت که نیستی....واسه خانوادتم هستی....به فکر اونا هم باید باشی ...

واسه من دیگه چیزی از ابروم نمیونده که مهمم باشه برام مهم نبود نمیدونم بخدا چیکار کنم 

فقط برام دعا کنین😢

لطفا برام شده یه صلواتم بفرس😢
عه فاطيماا برگشتي     فاطيما بابا واست يه تاپيك زدم دو صفحه حرف روانشناسي زدم بابا ...

مرسی گلم 😍😍 جدی ذوق مرگ شدم واقعا😍😍 

مترسک جونم برام دعا کن😢😢😢

مرسی گلم 😍😍 جدی ذوق مرگ شدم واقعا😍😍  متریک جونم برام دعا کن😢😢😢

دعا ميكنم عزيزم 🙏🏻🙏🏻 ايشالله مشكلت خيلي زود حل بشه😘😘

من امسال همين امسال ميتونم تمومش كنم 🥊💪🏻✌🏻

من اصلا نفهمیدم چی شده ولی من همیشه پیج ها تو میخوندم خیلی شخصیتتو دوست دارم امید دارم هر مشکلی داشته ی حل شه برات آرزوی سلامت و خوشبختی میکنم

😚😚😚😚😙😙😙😍😗

من له غم کوردستان و کرمانشاه شریکم....باز هم مردم کورد تسلیت.       بیاین بهتون نیاز دارم لطفا یه رای بدین مهیار صادقی  https://t.me/joinchat/AAAAAESDFFAGSggXe4cUvQ   
من اصلا نفهمیدم چی شده ولی من همیشه پیج ها تو میخوندم خیلی شخصیتتو دوست دارم امید دارم هر مشکلی داشت ...

ممنون گلم  چقد خوبه شماها هستین😢😍

واسه من دیگه چیزی از ابروم نمیونده که مهمم باشه برام مهم نبود نمیدونم بخدا چیکار کنم  فقط برام ...

خدابه دلت آرامش‌ بده دوستم😔ولی راه های بهتری هم هست😔انقد غصه نخور

حال متکلم از کلامش پیداست... :) 

من از فکر دق کردم تو تاپیکا میرفتم مثل خنگا میگفتم پس چی شد کجاست

《••°♧👑سوگلی السَلطَنه بانویِ اَولِ دَربار👑♧°••》خدایی سگل دیگه خیلی داغانه همون سوگول صدام کنین😥😥(سوگل درسته).(( خودم خواستم))