2777
2789
عنوان

خاستگار

631 بازدید | 34 پست

دقیقا ۲ هفته که اومدم خونه مادربزرگم 

۲ تا خاستگار خوب برام پیدا شده اما بخاطر بوی فرند داشتن نمیتونم قبول کنم چون بهش قول اینده رو دادم 

موندم کارم درست بود یا نه بوی فرندمم چیزی نداره از پدرشم میگم برای اینده کمک بگیره انقدر مغروره که نمیگیره و میگه خودم ایندمو میسازم چون خیلی وقته باهاشم و خانوادشم میشناسنم انگار درست نیس که باهاش بهم بزنم  ...

خاستگارا یکیشون که هم از نظر اخلاقی و رفتاری ادم خوبی بود مالی هم مشکلی نداشت 

یکیشونم از نظر مالی اوکی بود از نظر قیافه باهاش حال نکردم اخلاقی هم تو نگاه اول خوشم نیومد  

موندم کارم درست بود یا نه...

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

این پسری ک باهاشی با خانوادت هیچ صحبتی نکرده؟چند وقته باهمید

صحبت خاصی نکرده فقط مامانم میدونه  ۲ ساله با همیم اخلاقن خیلی خوبه خرج کنه کار میکنه برای اینده ولی بجز ماشینش و یه زمین چیزی نداره 

🫶🏻 سوالی بود در خدمتم 
صحبت خاصی نکرده فقط مامانم میدونه ۲ ساله با همیم اخلاقن خیلی خوبه خرج کنه کار میکنه برای اینده ولی ...

کاش بهش بفهمونی ک خواستگار داری و خانوادت سعی دارن راضیت کنن 

اینجوری اگ بیخیال بود ینی آدم درستی نیس ولی اگه نگران شد و اومد با خانوادت صحبت کرد ینی کار خوبی کردی بخاطرش صبر کردی