2777
2789

دو سه تا قاشق نشاسته بریز داخل یه لیوان آب خنک و هم بزن حل شدن بخور، ان شاءالله بچتون رو چیزی نمیشه اما حساب شوهرتو برس تا دیگه غلط زیادی نکنه

فقط 18 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر رسیدن به خواسته ام... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا از همچين مردي باردار شدي؟؟من تاپيكهاتو ديدم ايشون بنظرت لياقت پدر شدن داره؟؟

اول باهام خوب بود و تا اینکه باردار شدم باهام مثل سگا رفتار می‌کنه 

اول باهام خوب بود و تا اینکه باردار شدم باهام مثل سگا رفتار می‌کنه

دور از جونت 

اخه مگه ميشه به خاطر بارداري باشه 

بچه نميخواست؟؟شما اصرار كردي؟؟حتي اگه اينم باشه بدترين مردها وقتي خانمشون بارداره مراعات ميكنن هم حال جسمي هم حال روح و روانشون

دور از جونت اخه مگه ميشه به خاطر بارداري باشه بچه نميخواست؟؟شما اصرار كردي؟؟حتي اگه اينم باشه بدترين ...

اول باهام خوب بعد باردار شدنم مثل سگا رفتار می‌کنه و حتی نزاشت برم بیمارستان تو خونه با مادرم که مامای زایمان کردم البته بعد بدنیا اومدن بچه خوب شد تا باردار شدم و باز سگ شد و گفت سقد کن پول دوتا بچه رو ندارم و من گفتم حالا که خدا داده من سقد نمیکنم و الان هر ماه منو یا ها میده یا جیغ می نه با اینکه خودم میرم سرکار