2777
2789
عنوان

دلم لرزید

254 بازدید | 10 پست

امروز رفتم اداره ای کار داشتم یه دختری اومد باوقار و متین و لباس پوشیده و زیبا .. اولین بار دلم لرزید من قبلاً اصلا دلم واسه هیچ دختری نلرزیده..خیلی خوشم اومد ازش ..اینکه دلم واسه کسی بلرزه خیلی احساس قشنگیه ..حس کردم یه چیزی در وجودم تغییر کرده وقتی نگاش میکردم به صورت به چشماش یه جوری میشدم خلاصه احساس قشنگی بود ..نمی‌دونم دوباره میتونم ببینمش یا ن ...خلاصه منم دلم لرزید و حس میکنم همونی هس که میتونم عاشقش بشم..برام دعا کنید 

مرد 

ببخشید یه مردی که عاشق بشه تا ابد عاشق میمونه؟حسش همونجوری هست؟چطور باید با مردا رفتار کنیم که تو رابطه به سمتمون بیان منم همینجوری همسرم عاشقم شد

🍃(خُدآ اَگَر بِخوآهَد غِیرِ مُمکِن،مُمکِن می شَوَد)🍃

با یه نگاه دلت لرزید و حس کردی میتونی عاشقش شی؟

شما دلستر نخور ... مست میشی

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببخشید یه مردی که عاشق بشه تا ابد عاشق میمونه؟حسش همونجوری هست؟چطور باید با مردا رفتار کنیم که تو را ...

سلیقه ها متفاوته..اما من اولین بار حس میکنم دارم عاشقش میشم تجربه زیادی ندارم ولی خودم دختر متین و باوقار میپسندم

مرد 
مردا با یه نگاه عاشق میشن، خانما به مرور

درصورتی آدم میتونه با یه نگاه عاشق شه ک الویتش فقط و فقط قیافه باشه

وگرنه تو یه نگاه نمیشه شخصیت و دیدگاه یه آدم رو شناخت

اسم این حس رو عشق نذارید این هوسه

اسم عشق رو ب گند نکشید لطفا

تاريك انديشان هميشه سعى مى كنندزنان را در «سياهى» نگه دارند؛آنها از روشن شدن ذهن زن مى ترسند !چون خوب ميدانند اگر زن بداند،به فرزندانش هم ياد ميدهد !
درصورتی آدم میتونه با یه نگاه عاشق شه ک الویتش فقط و فقط قیافه باشهوگرنه تو یه نگاه نمیشه شخصیت و دی ...

اره عشق رو تو خود بلدی ولی عشق من پاکه و هوس نیس هیچ وقت دنبال هوسم نرفتم

مرد