2777
2789
عنوان

خلبان ارتش

1165 بازدید | 16 پست

نظرتون درباره این شغل چیه؟ روم نشد از پسره مستقیم درامدشو بپرسم ولی گفت حقوق کارمندی کمه،ماهی دوماهی یک بار ماموریت هم میره یه هفته… خودم رادیولوژیم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

در آمدش همون حقوق‌ کارمندی هست که گفته عزیزم ... دریافتی تا ۲۵ هست نهایتا بدون ماموریت ها از رادیول ...

اره کمتره.گفت تو فکر کارازادم ولی خب معلوم نیست بره دنبالش اصلا پیداکنه کاری…موندم چیکارکنم

اره کمتره.گفت تو فکر کارازادم ولی خب معلوم نیست بره دنبالش اصلا پیداکنه کاری…موندم چیکارکنم

ملاک های دیگه رو بیشتر بررسی کن عزیزم ببین ارزش داره یا نه ... و اینکه الان دانشجو هستن حتماً  تهران یا اصفهان هستن .  اما خیلی مهمه که بعدا قراره کجا خدمت کنن...میتونی بری استان دیگه یا نه ...

ملاک های دیگه رو بیشتر بررسی کن عزیزم ببین ارزش داره یا نه ... و اینکه الان دانشجو هستن حتماً تهران ...

ویژگی های خوب داره ولی راستش شغلش یکم منو سرد میکنه موندم چیکارکنم..چون کادردرمانم کیس های دیگه داشتم و دارم..ولی پسرخوبیه درکل دلمم نمیاد ردش کنم

بیچاره خلبان های ارتش. تو هلی کوپتر های داغون کار می‌کنند. جونشون را گذاشتن کف دستشون. 

با حقوق کارمندی ناچیز. 

و همینطور نیرویی دریایی ارتش. بیچاره اونهایی که  توی زیردریایی های داغون کار می‌کنند. جونشون را گذاشتن کف دستشون. با حقوق ناچیز کارمندی. 

سلام بنده خلبان تامکت هستم و حقوقی که دوستان مطرح میکنن کاملا اشتباه است فقط در همین حد بگم که 20تومن پایه حقوق خلبانان هست و با درنظر گرفتن محل خدمت نوع جنگنده اعداد عوض میشن و حقوق خیلی بیشتر از این اعداد هست