2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برای دریافت خوابگاه ملکی، دانشجویان معمولاً باید پس از ثبت‌ نام در دانشگاه، درخواست خود را به بخش امور خوابگاه‌ ها ارائه دهند. اولویت دریافت خوابگاه معمولاً به دانشجویان بومی یا دارای شرایط خاص مانند مسافت طولانی از محل سکونت اصلی یا وضعیت اقتصادی خاص داده می‌ شود. فرآیند انتخاب شامل بررسی شرایط و اولویت‌ های دانشجو است و در صورت تأیید، محل اقامت به او اختصاص داده می‌ شود. همچنین، ممکن است نیاز به پرداخت ودیعه و هزینه‌ های مرتبط باشد که در ادامه درباره آن توضیحاتی ارائه خواهد شد.

خوابگاه های ملکی از امکانات و خدمات متعددی مانند اتاق‌ های مشترک و خصوصی، سالن‌ های مطالعه، اینترنت و خدمات رفاهی برخوردارند. هزینه اقامت در این نوع خوابگاه‌ ها معمولاً کمتر از خوابگاه‌ های خصوصی است و مدیریت آن به‌ طور مستقیم توسط دانشگاه انجام می‌ شود که این امر امکان نظارت و ارائه خدمات بهتر به دانشجویان را فراهم می‌ آورد. دانشجویان برای دریافت این خوابگاه‌ ها باید شرایط خاصی مانند اولویت تحصیلی، نیاز مالی یا مسافت از محل سکونت خود را دارا باشند.

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم 

از نظر هزینه، خوابگاه های ملکی معمولاً مقرون به صرفه تر هستند، چرا که هدف دانشگاه از ارائه این خوابگاه ها حمایت از دانشجویان و ایجاد محیطی مناسب برای تحصیل است.در مقابل، خوابگاه های استیجاری ممکن است هزینه های بالاتری داشته باشند، چرا که این خوابگاه ها به عنوان یک کسب وکار اداره می شوند و مالک یا شرکت مدیریت به دنبال کسب سود است

تو سیاه زمستون با ی چمدون وسط خیابون آواره بودم جارو زدم جیبمو یه قهوه خریدم تا با گرماش دستامو گرم نگهدارم