2777
2789
عنوان

لطفا بیاید ج بدید🥲

70 بازدید | 10 پست

بچها کسی اینجا هست بلد باشه مشاوره درست بده  یا مشاوری بشناسه ک برا جلسه اول رایگان مشاوره بده الان واقا نیاز دارم مشاوره شم اصن من زندگی نمیکنم خیلی بد میگذره میخام هدفمند زندگی کنم💔🙃

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

زنگ بزن۱۴۸۰

خیلی ممنون ولی حس میکنم تو چت راحتر میتونم صحبت کنم 

خدایا تو مشکلاتم رو دونستی و حل نکردی اشکام و بدبختیام دیدی حل نکردی برای بنده هات بنویسم ک چی !😅

عزیزم شغلت چیه؟...واینکه از سایت عباسمنش شروع کن

چجور سایتیه؟

من محصلم

برای رسیدن به سلامتی ثروت و روابط عالی بهت کمک میکنه از ویس های رایگانش شروع کن... دوست نداری یه شغل ...

چرا واقا دوست دارم اتفاقا مدرک بین‌المللی فیشال و تخصص پوست دارم ولی هزینه میخاد ک فلا دست بابام تنگه از ی ورم 

هزار تا بدبختی دیگ کلا ب ی مشاور نیاز دارم کل زندگیم بگم ببینم کجای کارم اصن اینی ک من دارم زندگیه

چرا واقا دوست دارم اتفاقا مدرک بین‌المللی فیشال و تخصص پوست دارم ولی هزینه میخاد ک فلا دست بابام تنگ ...

روبیکا بهم پیام بده تا عکس بفرستم برات از سایتش چطور استفاده کنی.‌‌..برای شغلمم میگم 

روبیکا بهم پیام بده تا عکس بفرستم برات از سایتش چطور استفاده کنی.‌‌..برای شغلمم میگم

ممنون میشم آیدی بدی