2777
2789
عنوان

پشت کنکور

205 بازدید | 17 پست

تا همین یه ماه پیش میگفتم اگه بمیرمم دوباره پشت نمیمونم

ولی الان دوباره گیج شدم🥲

میگم شاید بتونم باز پیشرفت کنم

ولی میترسم برای بار دوم یه اشتباهو تکرار کنم

درسته امسال نسبت به پارسال رتبم بهتر شد

ولی نمیدونم واقعا چیکار باید بکنم

❌️درخواست دوستی هیچکسو قبول نمیکنم❌️

منم دو دلم

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

انتخاب رشته کن رتبه سال بعدت بهتر نمیشه

.فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL7⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

توعم یه سال پشت بودی؟

نه 

حجابت رو قشنگ کن دختررر🤤🌚🤍 دنبال روسری کرپ‌حریر اصل میگردید مهمون آنلاین شاپ من بشید💗🌿. روسریی که خاصیت پرز و چروک شدن نداره ، رو سرت خراب نمیشه و ایستاییش بوسیدنیه😁♨️ حتی بدون طلق؛ خلاصه اگه محجبه‌ای که خوراکته اگه نیستی بازم خوراکته چون شال همین جنس هم موجوده🙋🏻‍♀️💙✨💨

وضعیت منم مثل توعه میخوام نرم دانشگاه خانوادم منتظر اینن برم دانشگاه حرف های فامیل های فضول و نمی تونم تحمل کنم از طرفی مجاز نشدم 

دریغ است ایران که ویران شود کنام پلنگان و شیران شود .                                                                       نژاد پرست نیستم ولی از ورود بیش از اندازه افغانی ها اعتراض دارم چند سال بعد اینجا همش میشه افغانی زبانمون میشه فارسی دری اسما میشه افغانی .... باور کنید

رشتت چیه طلا؟؟

ببین اینکه بمونی و رشته خوب قبول شی و آینده تضمین شه بهتر ازاینه که ی دانشگاه مزخرف بری و ۵ سال دیگع ببینی هیچی ب هیچی

حاجےحالِ ے ایران بدِ هر چی داشتیمُ شکافتنش                                                                                https://daigo.ir/secret/6734242551           "مگع‌چن‌بار‌میکنیم‌زندگی‌واسع‌هرکی‌              خودمو‌نو‌بیخودی‌جر‌ررربدیم‌ما"

وضعیت منم مثل توعه میخوام نرم دانشگاه خانوادم منتظر اینن برم دانشگاه حرف های فامیل های فضول و نمی تو ...

همون فامیل دردسره

اگه بهشون بگی میخوای پشت بمونی هی میخوان فضولی کنن

اگه عم بگی نه نمی‌خوام دوباره کنکور بدم میگن پس میخوای بشینی گوشه ی خونه؟چرا دانشگاه نمیری

دردسره

رشتت چیه طلا؟؟ببین اینکه بمونی و رشته خوب قبول شی و آینده تضمین شه بهتر ازاینه که ی دانشگاه مزخرف بر ...

رشتم تجربیه🥲

میشه بت درخاست بدم🥺

اینقدر درخاست زیاده واقعن نمیتونم به همه جواب بدم 

شما فکر کنم قبلنا هم باهام حرف زدین 

سوال دارین بپرسین

دیگه کنکوری نیستم. یه دانشجوی دندون 🦷