2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ماله من شماره یک بود تن صورتی داشت رنگشو اشتباه برداشته بودم باید شماره دو ک تن زرد داره برمیداشتم ولی کیفیتشم دوست نداشتم صورتمو کثیف وخستع نشون میداد یکی از اشناهامونم شماره دو شو داشت پرسیدم اونم ناراضی بود و دلیلشم همین کثیف وچروک نشون دادنش بود.من پوستم مختلطه جوشای ریزم زدم ی مدت ک هروز استفاده میکردم 

ولی دیدم تو سایتا راضی هم زیاد داشته

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
نه. من لورال دارم راضيم قيمتش 70 ولی خیلی سبک و نرمه پوستو طبیعی میکنه البته تقلبیش زیاد باید اصل ب ...

کدوم مدل اورآل 

خداجونم مارو از این بلاتکلیفی ومشکلات مسخره نجات بده🙏واسه حل مشکلاتمون وخونه دار شدنمون یه صلوات میفرستین؟؟..
اصلش اينطوريه که در شیشه باز نميشه. ولی مدل تقلبیش درشو بچرخونی باز ميشه 

منم اینو دارم دره قرمزش باز میشه کندنی

من راضی نیستم اصلا ماندگاری نداره عید خریدم 68000

تقلبیشو مغازه محلمون آورده قیمتش از همه کرم پودراش گرونه مثلا!بقول خودش یعنی اصله وهرکسی نمیتونه بخرش!اخه اینجا زنا زیاد اهل کرم گرون اینا نیستن سردرنمیارن این مغازه داره هم خوب کلاه میزاره😄😠قیمتش 45000تومنه😥😅😆😆😆

البته خیلی کرم پودر خوبیه اشناهامونم راضی بودن من استثنام😁پوستم کرم پودر رو میبعله ماشلا