2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

یعنی چی روی چیش حساسه ؟؟

میگه تو مادرتو بمن ترجیح میدی. هرچی اون بگه گوش میدی از ترس این حرفاش خیلی رابطمو کمرنگ کردم با مادرم نه فقط با داداشمم همینه

فکر می کنه اگر با خانوادت در ارتباط باشی چه اتفاق خاصی میافته ؟

اونو نادیده میگیرم.. خیلی اعتماد ب نفسش پایینه.. سر کوچکترین کار مادرم و خونواده ام بدش میاد و قهر

خدایی اینا دیگه کین برای من خیلی عجیبهاصلا توی خانواده ما ازدواج همچین مفهومی نداره واقعاکاش ازدواج ...

چی میدونستم اوایل عالی بود اصلا نشون نمیداد مادرش با مادرم بهم خوردن این این شد

میگه تو مادرتو بمن ترجیح میدی. هرچی اون بگه گوش میدی از ترس این حرفاش خیلی رابطمو کمرنگ کردم با مادر ...

منم نسبت به همسرم اینجور بودم البته اونا شش ماه بعد ازدواجمون اومدن تو ساختمون ما طبقه پایین . همسرم همش اونجا بود مادرش همش کارش داشت . من می خواستم اولویت زندگیش باشم اما اون فک می کرد من خانوادشو نمی خوام . تجربه ی خودمو بهت می گم شوهرم عشق و محبت منو پس زد می گفت چون خانوادمو نمی خوای محبتت برای من ارزش نداره.  اما اگه صبر می کرد و مقابله نمی کرد با کن و خانوادش اولویتش نبود الان با دو تا دختر نوجوون کارمون به طلاق کشیده نمی شد . 

خیلی بهش توجه و محبت کن . کم کم درست میشه 

منم نسبت به همسرم اینجور بودم البته اونا شش ماه بعد ازدواجمون اومدن تو ساختمون ما طبقه پایین . همسرم ...

خیلی هواشو دارم هرچی بگه همونه گاهس حس میکنم قلدری میکنه.. احترامشو دارم اون همش خونواده ی منو دشمن میبینه 

2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 31 دقیقه پیش
2791
2779
2792