2777
2789
عنوان

برا دندون درد

32 بازدید | 9 پست

مفنامیک اسید و استامینوفن اثر نداشته بروفن و داروهایی که بروفن دارن هم معدمو داغون میکنن چی بخورم موثر باشه

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

برو دکتر شاید عفونت کرده که دردش اروم نمیشه

یه حالت التهاب داره چند روز پیش همینجوری شده بود ولی انگار شدتش کمتر بود خودش خوب شد ولی این به هیچی جواب نمیده

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 
قطره میخک قطره دنتول اینا خوبه

پودر میخک گذاشتم موثر نبود قطره دنتول بی حس میکنه؟چجوریه؟

یه حالت التهاب داره چند روز پیش همینجوری شده بود ولی انگار شدتش کمتر بود خودش خوب شد ولی این به هیچی ...

احتمالا ریشه عفونت داره برو دکتر حتما 

شیاف دیکلوفناک فکر کنم جواب بده 

دختر من بعد جراحی ندون پیروکسیکام زد 

فعلا امضا ندارم
احتمالا ریشه عفونت داره برو دکتر حتما شیاف دیکلوفناک فکر کنم جواب بده دختر من بعد جراحی ندون پیروکسی ...

مرسی عزیزم

قطره دنتول آره خیلی خوبه تا ته میسوزی اولش 😂 بعد ساکت میشه یه اسپری بی حسی هم هست اما اسمشو بلد نیس ...

ممنون عزیزم