2777
2789
ممنون خدا خیرت بده عزیزم 😍😍راستش دوسه بار موقع سرخ کردن دیدم خون داره میاد از مرغا . دفعه بعدی گذا ...

من همیشه سرخ میکنم حون نمیاد قبلش مرغ رو که شستی و خورد کردی بریز تو تشت با ابو نمک خیس کن بزار یه نیم ساعتی استراحت کنه بعد در بیار آبکشی کن و سرخ کن دیگه خون خارج نمیکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چ زیاد نفری ۴ تا !!!! والا من نذری که میدادن یه تیکه گوشت بزور توش پیدا میکردم 😂 ولی چون ۱۰ تا فقط ...

دیگ اگ‌بخاد ی نذری بده خوبه ک تپل و باحال نذرشو ادا کنه . بنظرم ادم یا نذری نده یا خوبش باشه . اونایی ک‌میگین توی تعداد ۲۰۰ پرس ب بالاس ک گوشت کمتر میزنن

اولین غصه من اخرین نگاه تو بود بابایی😭🖤

ممنون خدا خیرت بده عزیزم 😍😍راستش دوسه بار موقع سرخ کردن دیدم خون داره میاد از مرغا . دفعه بعدی گذا ...

اگر رون خوب پاک نشه خون میندازه خم باید خوب پاک بشه هم اگر بازم خوب پاک نشد باید وقتی نیمه یخ بود با چاقو اون قسمتو که قرمز مونده و قسمتی از گوشته جدا کنی با چاقو یا قبلش همون یک قل بزاری تو آب جوش بزنه درحد یکی دودقیقه 

دستور خوشمزه داری بدی عزیزم

قبلش مرغا رو با نمک و فلفل و زردچوبه طعم دار کن بعدش قشنگ سرخ کن که طلایی بشه

بعدش که سرخ کردی تو یه تابه پیاز رو با فلفل دلمه ای رنده کن و با رب  تفت بده بعدش مرغا رو بهش اضافه کن با اب که قشنگ بپزه

رمز خوشمزه شدنش همینه که پیاز رو حتما رنده کنی هم خورشت رو لعاب دار میکنه و هم خوشمزه