اگه تونستم کمکت کنم یا خندرو رو لبات اوردم از ته دلت برای زندگیم خوشبختیو بخواه💔⚘ ممنون میشم.....بالاخره منم یه روزی میام تایپیک میزنم عکسه خونمو میزارم 🤗 میگم این همون خونه ایی که یه عمر ارزوشو داشتم یه سقفی واسه خودمون باشه.
مرغ...مرغا رو به هشت تا تیکه قسمت کن خوب زردچوبه و فلفل و نمکی بزن همه رو مخلوط کن بعد روغن رو داغ کن مرغا رو توش سرخ کن با شعله ملایم پیاز رو خوب تیکه کن با فلفل دلمه و آلوچه خشکه جداگونه سرخ کن بعد رب و آب اضافه کن بهش قوام نارنج بزن که ترش بشه مرغا که سرخ شدن قرمز شدن سس رو بهش اضافه کن قبول باشه
چ زیاد نفری ۴ تا !!!! والا من نذری که میدادن یه تیکه گوشت بزور توش پیدا میکردم 😂 ولی چون ۱۰ تا فقط نذری داره دوتا براهر نفر بسه
بزودی من مادر میشم قولشو از خدا گرفتم 😍😍 الهی به امیدتو ۱۴۰۳/۳/۱۶ روز تولدمه امسال بهترین هدیه ی تولدو خدا به من داد وقتی فهمیدم توی دلم دلبری لونه کرده😍 شاید دوقلو باشه اخه چند تا فولیکول داشتم من از خدا کم نمیخوام بچه میخوام دوقلو میخوام صحیح و سالم تاروز تولدم امضای من ب حقیقت تبدیل میشه منم مادر میشم انتظارم تموم میشه خدایاشکرت امشب ۱۴ روز امپول hcgمیگذره هنوز بی بی چک نزدم چون میترسم از منفی شدنش نمیدونم دارمت یانه ولی من هرشب باهات حرف میزنم کاش خدا تورو به من بده روز تولد امام رضا بی بی چک مثبت شد خداروشکر خودت مواظب تودلی باشه ممنون ازت واقعا عاشقتم خدا خدایا تورو به دو دست بریده ابالفضل قسم میدم قلب بچه ام تشکیل بشه بزودی ممنونم ازت 😍 خدایا خودت مواظب هدیه قشنگ ایی که بهم دادی باش به خودت میسپارم دوست دارم برامحفظش کن❤ دخترم زیباترین هدیه خدا مثل یه کوه پشتت میمونم خداتورو برام حفظ کنه
برای مرغ نذری ۱۰ تکه مرغ نیازه .پیازو که سرخ کردی چند حبه سیر هم بعد باهاش سرخ کن ربو یه سر تفت بده در آخر باهاش کمی زعفران در آب حل کن نصفشو با مخلوط پیاز و رب مخلوط کن مرغاتو در دوسه ردیف داخل قابلمه بچین آب نریز نیازی نداره با حرارت ملایم با آب خودش بزار بپزه مرغی که با آب خودش پخته میشه و آب نمیریزی مزش فوق العاده میشه حتما باید تعدادتکه ها زیاد باشه مثل مال شما برای دوتکه مرغ نمیشه اینکارو کرد
اگچوب دارچین میخای استفاده کنی تو ی لیوان ی تیکه چوب دارچبن دوتا هل و دوتا غنچه گل محمدی بنداز . بعد ابجوش بریز و دمکن . عصاره اونو نیم ساعت اخر بزن ب خورشتت . میشه بهشت