2777
2789
عنوان

بچه کوچیک قلیون میکشه🤐

583 بازدید | 16 پست

پسر یکی از قومامون ۷۹ ای هس الان چن ساله قلیون و ویپ و عرق و این کاراش براهه😪 حالا پسر عموی همون قوممون ۸ سالشه از این یاد گرفته قلیون میاد وسط میشینه سرش به هیچکی هم نمیده هرکی بخواد ازش بگیره با داد یه فوهشایی میده که نگو 😐 خیلی پدر و مادر بیخودی داره بچشون لوس بار اوردن هر چی میگه انجام میشه همه رو میزنه فوهش زشت میده به همه دزدی میکنه عصبیه اصن همیشه داره داد میزنه حالا رفتن براش ویپ هم خریدن 😑😑 بخدا عقل هم خوب چیزیه (شاید بعضیا ندونن ویپ سیگار الکترونیک هست)

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

خدا مریضا شفا بده

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ولشون کن حتما دوست دارن بچه اشون معتاد بشه شما ازشون دوری کنید 

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

کرمونی هستی ؟

نه

با این کد دعوت milli-jtfbf وارد میلی بشین 10 میلی گرم طلا هدیه میده .فمینیست منطقی. زندگی با کتابامو به یک یکتون ترجیح میدم :¶ARMY GIRL⁷⟬⟭💜 باشه:) من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام :| کسی که خوابه رو میشه بیدار کرد ولی کسی که خودشو زده به خواب نه. به یه مرد نیازی ندارم اما از حمایتش بدم نمیاد/درد من حصار برکه نیست؛ زیستن با ماهیانیست که فکر دریا به ذهنشان خطور نکرده»صمد بهرنگی!. آرزوی محالم«تا وقتی همه کتابای نوشته شده رو نخوندم از این دنیا نرم» 💔باید از سمت خدا معجزه نازل بشود تا دلم باز دلم باز دلم، دل بشود💔

متاسفانه اینا دارن انگل پرورش میدنحیف حیف که این بچه اومده تو زندگی اینا

دختر دبیرستانی هم دارن شهره شهرن کلا بچه بزرگ کردن بلد نیستن

خواهر شوهر منم همینه ۱۴ ۱۵ سالشه فرقی نداره جلوی کی باشه همیشه قلیونش به راهه مادرشوهر پدرشوهرمم چنان با افتخار بهش نگاه میکنن انگار داره موشک هوا میکنه حالا همین مادرشوهرم اگه دختر کسی پاشو یه کم کج بزاره آبرو براشون نمیذاره

وای چرا اخه ویپ پادسیستم خیلی ضرر داره باعث بیماری ریوی تنگی نفس میشه خدای نکرده

بابا این بچهه همین الانم نفس تنگی داره اصن این چیزا حالیشون نمیشه ذوق بچشونو میکنن که قلدره 

آخه لحجه ات مثل ماست

عجب😂

نه بعضی ها فکر میکنن خیلی خفن اند یا باکلاس مثلا

آره واقعا خاک بر سرشون با این خفن بودن با کلاس بودنشون

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️