سلام دیروز که روز ۱۳ ای یو ایم بود بی بی چکم منفی شد حالا به گفته شوهرم میرم ازمایش ولی اصلا امید ندارم تا صبح نخوابیدم ساعت ۶ هم بیدار شدم انقدر دلم شکست خیلی به این ای یو ای امیدوار بودم😭😭 دیروز خیلی گریه کردم
سیاه میبینم اتیش میگیرم ای خدا حالا به نظرت چی کار کنیم پری شدیم بری دکتر ببینیم تازه کیست نشه من اگر بزارن این ماه نه ماه بد میخام باز ای سو ای یو ای بشم
وای قلبم داره میترکه دیگه😭😭😭😭😭 چرا نشه اخه خدا میگم خوشبحال اونایی که اونروز بچشونو برا اولین بار بغل میگیرن دوست ندارم با خودم تو گور ببرم یا ابوالفضل نذر کی کنم به کی قسم بدم تورو قران شمارو به خانوم فاطمه زهرا قسم رومونو زمین نندازین
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
معلومه که ناراحت شده قوی باید باشیم اینم شانس ماست شکرت خدا کاش حد اقل تهش بشه
پرستو انقدر ناراحتم انقدر رو ظرفشویی کوبیدم دستم درد گرفت از خدا گله کردم بعد دیگه گریه جیغ و انقدر محکم چند بار مشت زدم رو شکمم که الان کمر معدم با تخمدانم درد میکنه مامانمم پیشم بود بیچاره پاشد رفت خیلی دلمو گرفته خییییلی فقط خدا میدونه