2777
2789
عنوان

قبولی کنکور با سهیمه

244 بازدید | 25 پست

دوستم با سهمیه ۵درصد حدود رتبش شده ۴۲هزار حالا سوالم اینه که مثلاً رتبه در منطقش زیاد بوده  بالای ۱۰۰هژار بعد با سهیمه پنج درصد این سده توی دانشگاه آزاد می‌تونه پذیرفته شده؟مثاا اگه امسال پیراپزشکی ظرفیت بره بالا احتمال داره پذیرفته شده دانشگاه ازاد؟واینکه اون سهیمه باعث قبولیش میشه یعنی برا دانشگاه آزاد نگا رتبه در منطقه. س میکنن یا در سهیمه؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۶ صبح به فکر دوستتی؟ انتظار نداری که باور کنم خودت نیستی😂

نه بخدا خودم شدم ۳۶۷۷۸رتبم انقدرم تاپیک زدم😂در واقع دختر خالمم میشه بعد میخابم باهم بریم یه دانشگاه می‌دونیم قبول نمیشم پیرا یه رشته بریم مشترک

کسی که مغزش اندازه نخود هستش و رتبه چند هزار میشه ولی از سهمیه استفاده میکنه و بهترین دانشگاهها میره ، به معنی این هست که جای یه نخبه رو گرفته.این مغز نخودی بعدا دکتر مهندس این مملکت میشه.اون نخبه میره اسنپ.

از عزیزان اشرار تقاضا میشود به ماها که سهمیه نداریم رحمی کنید و انقدر شهید روی دست مانذارید که بچه های مغز نخودیشون جای نخبه ها را توی دانشگاها نگیرن.

کسی که مغزش اندازه نخود هستش و رتبه چند هزار میشه ولی از سهمیه استفاده میکنه و بهترین دانشگاهها میره ...

جنگ خیلی وقته تموم شده نمیدونیم چرا سهمیه شون تموم نمیشه نسل اندر نسل میچرخه😂😂

جنگ خیلی وقته تموم شده نمیدونیم چرا سهمیه شون تموم نمیشه نسل اندر نسل میچرخه😂😂

نوه عمه من از سهمیه استفاده کرد الان خانوم دکتره.باباش شهید شده و پیکرش نیومده هنوز.

بخدا ما مخلص همه خونواده های شهدا هستیم.اما نامردیه بخدا.

نوه عمه من از سهمیه استفاده کرد الان خانوم دکتره.باباش شهید شده و پیکرش نیومده هنوز.بخدا ما مخلص همه ...

خودشونم راضی نیستن تو سر درشون بزنن که سهمیه دارن

اگه اینکارو میکردن و تو مدرکشون ذکر میشد شاید خیلیا از سهمیه استفاده نمیکردن

اینم نتیجه دکتر سهیمه ای هستاسم دکتر رو هم میدونستم اما الآن یادم رفتهhttps://www.google.com/amp/s/w ...

ای وای😭😭😭😭 اصلا اون دکتر اشغال رو بکشن هم مگه بچه سه ساله زنده میشه

بدبختی کاریشم ندارن

واقعا سهمیه ای ها در اینده فقط باعث بدبختی ما هستن

به خدا من از سن کنکورم گذشته سالهاست اما از وجود اینا حرص میخورم

کاش حداقل این رشته های مهم سهمیه نداشت

یه مشت بیسواد بی استعداد رو وارد دانشگاه کردن

یه کاربری میگفت ۴ ساله کنکور میدم قبول نمیشم بار پنجم فکر کنم با سهمیه قبول شده بود و چنان افتخاری میکرد به خودش

سهمیه باباش سالهای پیش درست نشده بوده

حالا این یه معلم شد تهش به سواد بچه های مردم گند بزنه اما پزشکی و مهندسی کاش سهمیه نداشت