2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من همینطور الکی حسمو میگم

شنبه موفق میشم یک جایی از صورتم و ژل بزنم؟ 

شغل همسر ایندم؟  وضعیت مالیش؟ اخلاقش؟ 

چند سالگی ازدواج میکنم؟ با. A.یا شخص دیگه؟ 

رنگ لباسم؟.... ممنون  ه

لباست صورتیه؟

دارید نزدیک میشید ☺️

شنبه موفق میشم یک جایی از صورتم و ژل بزنم؟ 

شغل همسر ایندم؟ وضعیت مالیش؟ چند سالگیازدواج میکنم؟ 

یا  a. یا شخص دیگه؟ متولد چه فصلی ام؟ 

ممنون ☺️

دارید نزدیک میشید ☺️شنبه موفق میشم یک جایی از صورتم و ژل بزنم؟ شغل همسر ایندم؟ وضعیت مالیش؟ چند سالگ ...

فقط همین اول بگم حس ششمی نیستما خواهر just for fun 🤣

ولی حسم میگه آره میزنی، باقی سوالاتت خیلی تخصصین ولی بخوام همینجوری از رو حسم بگم وضع مالیش متوسطه رو به بالا خواهد بود😁 شغلش شاید آزاد شایدم دو شغله از این شیفتیا، و واسه ازدواجم حسم میگه بیست و خورده ای به بعد با یه شخص دیگه

متولد نیمه ی دوم سالم هستی به احتمال زیاد🤌🏻

شوهرم دلتنگ و پشیمون نشده؟ هنوزم دوستم داره؟ آشتی میکنیم یا نه؟ اگر آشتی میکنیم کی؟

عشقم فقط بگم من حس ششمی نیستما همینجوری میگم خیلی به حرفام اعتنا نکن ولی تا الان طبق حس خودم برای خودم اکثرشون درست بوده🤷🏻‍♀️ 

پشیمون که شده ولی انگار خیلی ادم تودار و مغروریه یمقدارم دهن بینه، به زودی پیشقدم میشه واسه آشتی انشاالله براتون دعا هم میکنم رابطه‌تون زودتر اوکی شه

ولی درکل حسم میگه شما اگه یمدت تمرکزتو بذاری رو خودت و فکرتو سعی کنی آزاد کنی همه چی درست میشه❤️

عشقم فقط بگم من حس ششمی نیستما همینجوری میگم خیلی به حرفام اعتنا نکن ولی تا الان طبق حس خودم برای خو ...

منم بگو

کی باردار میشم

ب شغلی ک میخوام میرسم،؟ 

همسر سر کارش برمیگرده یا تموم شده

عشقم فقط بگم من حس ششمی نیستما همینجوری میگم خیلی به حرفام اعتنا نکن ولی تا الان طبق حس خودم برای خو ...

فدات شم گلم ممنونم

خیلی محتاج دعاتم❤️❤️❤️❤️

دعا کن بی دردسر برم سر خونه زندگیم و تو درسم و کارم موفق شم

برات صلوات فرستادم ، حمد و آیت الکرسی خوندم

فقط همین اول بگم حس ششمی نیستما خواهر just for fun 🤣ولی حسم میگه آره میزنی، باقی سوالاتت خیلی تخصصی ...

ممنونم ☺️ من هم فقط گفتم هرچی حس کردید بگید 🌹