2777
2789
عنوان

کسی بیداره جواب منو بده

339 بازدید | 16 پست

سلام من دهم قرار بوده پریود بشم الان سیزدهم شده هنوز نشدم ی علایمی هم دارم که قبل از پریود عم دارم مثل ترشحات سفید اینا ولی اینبار مثل سفیده بود چن روز پیش الان ترشح کم و کش دار سمت تخمدانم هم تیر میکشه گاهی و نوک سینم عم دست زدم خیلی حساسه در ضمن شوهرم تحرک کم دارع بنظرتون پریود میشم یا نه

تکیه کردم به خودم چون دیگران رهگذرند🖤💔

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

برا منم ۷ روز دیر شده بی بی زدم منفی بود همیشه پریودیم منظم بوده

من قرص اوزیل خوردم این شونزده روزی هس قرتر بود سوم پریود برم ازمایشگاه منتظرم بعد این تازگیا خیلی هوس ترشی کردم برای خودم عجیب بود البتع میگن پریود ویار داره

اره احتمال زیاداگه میخوای دردت کمتر شه و راحت پریود بشی دمنوش رازیانه یا دارچین بخور

خیلی استرسیم برای ای وی اف تشکبل پرونده دادم الان باید ازمایش ذخیره تخمدان بدم ولی پریودم دیر انداخت 😣

نیم دیگه پریود میشی اون درد هم بخاطر اینه ک تخمک هات ریزش نکرده و خون کثیف تو بدنته

ممکن بخاطر تاثیر اوزیل باشه که تقویت میکنه تخمک رو

ممکن بخاطر تاثیر اوزیل باشه که تقویت میکنه تخمک رو

مراقب باش تخمک ک تقویت بشه 

این قرصا هرمونی گند میزنه به طرف 

من خواهر شوهر خواهرم اینقدر قرص خورد ک تخمک هاش ترکید تو شکمش 

مراقب باش تخمک ک تقویت بشه این قرصا هرمونی گند میزنه به طرف من خواهر شوهر خواهرم اینقدر قرص خورد ک ت ...

اوه من ولا گفت تنبلی تخمدان دارم اونم خفیف دوماه قرص برام نوشته

مراقب باش تخمک ک تقویت بشه این قرصا هرمونی گند میزنه به طرف من خواهر شوهر خواهرم اینقدر قرص خورد ک ت ...

یغنی این قرص اینقدر قویه که تخمک منو ول نمیکنه پریود یشم 😕🤕