2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

هیچ کاره ای نمیشی

شوهرتم تو شهرداری کار میکنه کچله قدشم ۱۵۲ سانته

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

تو اصن حس شیشم نیستی😁

شوخی کردم

ولی من تا حدودی حس ششمم نمیدونما بقیه میگن

شوهرت ۱۸۵ قدشه کارمند بانکه ولی خودت خونه دار میشی

❤️مشهد❤️ ای کاش من مسافرت بودم❤️❤️امام رضا❤️❤️لایق وصل تو که من نیستم😢😢😢 تو خیلی آقای مهربونی هستی امام رضا😍😢❤️ یا ضامن آهو مددی🥲❤️❤️ میشه برای بچه دار شدنم صلوات بفرستین برام دعا کنین زود مادر شم😍❤️

شوخی کردمولی من تا حدودی حس ششمم نمیدونما بقیه میگنشوهرت ۱۸۵ قدشه کارمند بانکه ولی خودت خونه دار میش ...

توروخدا منم بگین

سال اولی که کنکور می دم یه رشته و دانشگاه که خودن واقعا راضیم قبول میشم

حدودا چند سالگی ازدواج می کنم

توروخدا منم بگینسال اولی که کنکور می دم یه رشته و دانشگاه که خودن واقعا راضیم قبول میشمحدودا چند سال ...

نه عزیزم سال اول رشته دلخواهتو قبول نمیشی

۲۴ سالگی ازدواج میکنی

نه عزیزم سال اول رشته دلخواهتو قبول نمیشی۲۴ سالگی ازدواج میکنی

شبت بخیر مهر بانو جان♥️

نظرت در‌مورد کات من چیه؟

خودم متولد ۸/۲۲

ایشون متولد ۸/۱

اسمم شیدا نیست عاشق و شیدای اونم که عاشق منه باز برمیگرده و مال منه♥️🕯️اکانت قبلیم معلق شد بچه ها شیدام