2777
2789
عنوان

یه لحظه بیاین

94 بازدید | 9 پست

من از پدرو مادرم خسته شدم خیلی ....

اعصاب برامن نذاشتن دیگه  پدرم بیکاره شده ومتاسفانه پلاتین توی کمرشه و خیلی غر میزنه بعدش مادرمه شده مثل دیوونه ها هی حرف میزنه واقعا منم موندم از دست اینا دیگه نمیکشم . بخاطر اینا من پلیستیک گرفتم الانم هرکار میکنم وزنم کم نمیشه و اینکه تیک عصبی گرفتم به نظرتون چیکار کنم خواهشمندم اگر تاپیک من رو خوندید نظراتتون رو برام بنویسید

ارامش داشتهوباش تحمل شون کن پدر مادرن ی زمانی تو نمیتونستی راه بری هی می افتادی اونا گمک ت کردن بزرگت دیگ دست کم کم هیچ کار نکرده باشه مادرت 9ماه تورو. تحمل کرد توم با ارامش تحمل کن

خداوندا ارامشی بهم بده ک پذیرش هر اتفاقی تو زندگیم داشته باشم❤🥲کوچیک ترین دهه هفتادی✅دختری از تبار بختیاری💔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ارامش داشتهوباش تحمل شون کن پدر مادرن ی زمانی تو نمیتونستی راه بری هی می افتادی اونا گمک ت کردن بزرگ ...

نمیتونم واقعا ادم هم تحملی داره من توی این سن با تنبلی تخمدان بگیرم بخاطر استرس زیاد . همش غر میزنن ارامش نذاشتن واسم

اره ولی متاسفانه با ادم های سمی خیر

تو تنها نیستی :) 

باید بیخیال بشی خودتو با چیز دیگه سرگرم کنی وگرنه نابود میشی

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...
میدونی دلم میخواد الن خودم خودکشی کنم از بس که فشار روی منه

با خودکشی چیزی درست نمیشه بلکه همون دردا فقط تکرار میشن

باید صبر کرد لا تحزن ان الله معنا 

من هیچم    کوبیده شده    در هم آمیخته    مثل خرابه ای     در جای ساکت و دور افتاده     بدون اینکه    بقیه متوجه حضورت باشن...