2777
2789
نمی دونم واقعا چه کار کنم به نظرم بشینم با خودم فکر کنم چند روز تنهایی

بابا الان وقت فکر نیست باید هرچی زودتر دست به کار شی فرصت یه باره ترمیمو استفاده کردی ؟ 

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

دوازدهم رو اره نگاه من درس رو ول کردم تو سال کحکور

خب دوست داری به جایه دانشگاه کلاسایه بیرون کامپیوتر خیاطی زبان موسیقی هنر اینا بری ؟

باید برخواست دنیا با آنها و مولا با ما این پیچ تاریخی طاقت فرساس باطل خواهد رفتو حق پا برجاس رویا یعنی دوباره حسین میاید خورشیدی از تبار حسین کنار او میجنگیم کنار حسین زمین برمیگردد بر مدار حسین لبیک یا مهدی ای پناه مردم هنگام بلا ها با شما می آییم تا اخر قله با شما می آییم تا مسجد الاقصا با یا حیدر یاران رفتن بی سر خونین پیکر ایران یعنی دیار علی دیاره شمشیره دولفقار علی قرار یاران بی قرار علی به اینجا برمیگردد دوباره علی

دواین بار فکر خودکشی هم دارم

یکم سخته امیدوارم خدا یه کاری کنه پزشکیان قانونو اصلاح کنه فعلا خودکشی نکن درست میشه فقط تو نیستی خیلیا همینن 

امیــــد هسـت چـون خدا همیشه هست💙