2777
2789
عنوان

رنگ پوست

79 بازدید | 7 پست

کدومو دوست دارید ؟؟ ( بدون نژاد پرستی و دعوا )

من خودم سفید یخیییی هستم و به نظرم ایده ال ترین برنز و گندمی و سبزه هستن :)

تعداد رای : 14
نظرسنجی
سفید یخی
7
50%
گندمی
5
35%
سبزه
1
7%
برنز شکلاتی
1
7%
بخون فرزندم                                                        ★ کاربر خاموش از تاریخ ۱۳۹۷/۹/۲۸ ★ وی در تاریخ(۱۴۰۳٫۵٫۲۹)  خیر سرش تصمیم گرفت کاربری بزنه                           مونالیزا بدون داوینچی 🤲📿 البته از نوع محجبه(فان) برای چشم نخوردن حاج خانوم مونالیزا صلوات🧿

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سفید یخی چیه؟من سفید داغی هستم

سفید مدیترانه ای

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

رنگ پوسته خودم خیلی دوست دارم گندمی طلایی

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

تفاوت رنگتو زیبایی رو اونجایی فهمیدم دوخاهر دوقلو بودن کاملن شبیه هم اما جالب بود که رنگ پوست یکی شبیه پدر سبزه رنگ پوست یکی شبیه مادره  سفید بقول شما یخی .ب طرز عجیبی اونیکه پوستش سفیدتر بود زیباتر نشون میداد با اینکه کاملا اجزای صوزت شبیه هم بود

انقدر از من قلط املایی نگیرید خودم بلدم درس خوندم هتمن راهتم که اینجوری مینویسم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز