2777
2789
عنوان

خوب جوابشو دادم بیاید اسکرین

147 بازدید | 18 پست

بهم گفت عمم قرص چاقی دست ساز میفروشه منم دیدم داداشم چاق نمیشه گفت باشه بیار گفت خودمم خوردم قبلا الانم میخام بخورم 

۶۰۰تومن 

بعد هیچی داداش منم همه جور چیزیو امتحان کرده بعد قرصارو اوردم به داداشم‌دادم گفت اینکه سیپرو هگزا و کلا روهم ۵۰تومن نمیشه😐💔تازه از خشاب دراورده فاسد میشه خب 

منم هیچی چندروز هیچی نگفتم باهاش رفیق بودم وقتی بابام فهمید دیگه هی بهم گفت این چه رفیقیه اصن پول به جهنم بگو نمیخام ولی باهاش نکرد کسی که میره خونه پسر غریبه میگه بیا ماساژت بدم معلومه چیه و...

بعد منم‌دیگه حوابش ندادم تا امروز پیام داد اینارو گفت

از اون ۶۰۰تومنم ۴۰۰برگردوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

این رفیق نیست بندازش بره داداش

خوب کردی به روش اوردی

دمت گرم برین بهش 

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم

سیپرو ورقی ۱۰تومنه

پولو کم فرستاده جرش بده،😂😂❤

تیکر آروزمه .....فقط یه ماه دیگه مونده تا اون چیزی میخاامممم😍من به معجزه خدا ایمان دارم😍❤امروز؟1403/06/29یه ماه دیگه تاپیک رسیدن به آرزومو میزنممممم
چقد خل و گیری توخب بیچاره اونم نمیدونستهشما ک اینقد حساسی چرا اصلا قرص دست‌ساز سفارش میدی؟تمام قرص ه ...

اولا خل خودتی 

دوما قرص دست ساز!چت بخون دستت میاد گفتم پشگل گوسفند میدادی میگفتم دمتگرم دست سازه 

ولی انکه دو تا قرص که روهم ۵۰تومن نمیشه اومده از خشاب دراورده ریخته تو مشمبا و ۶۰۰داده بهم زوره 

کلا ۳بسه هگزا بود 

۳بسته سیپرو

بردم داروخونه نشون دادم گفتم همش باهم ۳۶هزارتومن

حالا کی خله استاد؟

چقد خل و گیری توخب بیچاره اونم نمیدونستهشما ک اینقد حساسی چرا اصلا قرص دست‌ساز سفارش میدی؟تمام قرص ه ...

نه عزیزم معلومه میدونسته!

میتونست عذر خواهی کنه حداقل

استارتر هم کار خیلی خوبی کرد تا بفمهن ملت خل نیستن راحت گول بخورن قرص ده تومنی رو ۶۰۰ بندازن تو پاچشون

گفتم تو تماس راضی نیسم ایشالا خرج دکترش😂❤

عالی دمت😍❤😎🤣