2777
2789

بهم گفت عمم قرص چاقی دست ساز میفروشه منم دیدم داداشم چاق نمیشه گفت باشه بیار گفت خودمم خوردم قبلا الانم میخام بخورم 

۶۰۰تومن 

بعد هیچی داداش منم همه جور چیزیو امتحان کرده بعد قرصارو اوردم به داداشم‌دادم گفت اینکه سیپرو هگزا و کلا روهم ۵۰تومن نمیشه😐💔تازه از خشاب دراورده فاسد میشه خب 

منم هیچی چندروز هیچی نگفتم باهاش رفیق بودم وقتی بابام فهمید دیگه هی بهم گفت این چه رفیقیه اصن پول به جهنم بگو نمیخام ولی باهاش نکرد کسی که میره خونه پسر غریبه میگه بیا ماساژت بدم معلومه چیه و...

بعد منم‌دیگه حوابش ندادم تا امروز پیام داد اینارو گفت

از اون ۶۰۰تومنم ۴۰۰برگردوند

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما خودت هم اصلا نباید همچین قرصایی رو بخری مگه همش داروسازی قرص دست‌ساز دیگه چه کوفتیه بعدم اجبار نکرده بود که بخرید در کل قرص نخرید خوب نیس

خدایا شکرت❤️خودت برام بساز🌱خوب مثل خودت❤️

قرص دست ساز خوب معلومه چیه دیگه

رفیقتم اصلا نباید عمشو معرفی میکرد 

ولش کن دیگ

کابوس ها اون چیزی نیست که تو خواب میبینی...کابوس ها؛همون چیزهایی هستن که بهت اجازه ی خوابیدن نمیدن...
خانوادم راصی نیستن باهاش رفیق بمونم

خانواده است راضی هستن شما این الفاظ نامناسب رو بکار ببریم گل 

در شأن یه خانم نیست قشنگم . بنظرم دفعه بعدی کوتاه تر تمام کن نیاز به توضیح نبود اون مسخص بود ایشون قانع نمیشه و نمی‌پذیره حرف شما رو